Skip to content

Referencer fra vores samarbejdspartnere

Vi tror på gode partnerskaber

Vi er stolte af at arbejde sammen med så mange fantastiske samarbejdspartnere, hvor vi kan øge salget og fastholde loyale kunder gennem besparelser og god service.

Nedenfor finder du et uddrag af, hvad vores partnere fortæller om de mange muligheder og samarbejdet med Visma LogBuy.

ReferencerGlade-kunder-1
Godt-smil

Godt Smil Tandlægerne

Vi har fra første måned af samarbejdet med LogBuy fået nye patienter. Og antallet har været støt stigende måned for måned. Derudover er der altid god sparring. Er meget tilfreds med samarbejdet.

Claus Rump, Godt Smil Tandlægerne

Philips

Philips

De sidste 7 år har vi haft et godt samarbejde, hvor vi sammen har øget ordremængden år efter år. I 2020 er omsætningen steget 100% i forhold til året før.

Jörgen Tudeen, Philips

Møbelhuset-silkeborg

Møbelhuset Silkeborg

Vores samarbejde med LogBuy fungerer upåklageligt og vi er ovenud tilfredse. Vi bliver fint promoveret, og LogBuy er gode til at følge op på vores aftale.

Hans-Jørgen Olsen, Møbelhuset Silkeborg

Smart-photo

Smartphoto.com

Udover at give en god service til sine brugere er Visma LogBuy en perfekt partner for firmaer der arbejder med lifetime value. 75% af de salg vi får er fra helt nye kunder og det er vi meget tilfredse med.

Peter Aarenstrup, Smartphoto.com

Sportsmaster

Sportmaster

Vores samarbejde med Visma LogBuy startede for alvor i 2017,
hvor vi gik fra affiliate samarbejde til direkte samarbejde.
Det viste sig hurtigt, at være en god idé, og vi kunne med det samme se alle de muligheder vi fik ved det tætte samarbejde.

Vores seneste kampagne i maj 2019 gav os en konverteringsrate på 4% og gennemsnitsalget ligger også fornuftigt over gennemsnitordren, hvilket er ret tilfredsstillende.

Aleksander Nilsson, Sportmaster.dk

Cewe

Cewe

Visma LogBuy giver os gode marketingsmuligheder, som lever flot op til forventningerne og er en vigtig medvirkende faktor til, at vi øger vores omsætning år efter år.

Andreas Arentsen, Cewe

Boboonline

Boboonline.dk

Visma LogBuy har været en god samarbejdspartner for os fra dag 1, hvor de har leveret relevant trafik og målbart salg. Derudover gør de meget, for hele tiden at holde deres brugere aktive, hvilket giver øget salg. Jeg anbefaler gerne Logbuy til andre.

Christian Østergaard, Boboonline.dk

Blossom

Butik Blossom

Allerede inden udgangen af 2016 var omsætningen via LogBuy bedre end forventet. 2017 gav en forøgelse af antal ordre på mere end 70% i forhold til året før.

Dennis Kær, Butik Blossom

Greenline

Greenline.dk

Vores samarbejde med Visma LogBuy giver dagligt et flot antal
ordrer – vi kan følge en pæn stigning år efter år.

Brian Sommer, Greenline.dk

Mobil-covers

MOBILCOVERS.DK

Samarbejdet med Visma LogBuy fungerer optimalt og de har en gensidig forståelse for vores brand MOBILCOVERS.DK hvor vi sammen får lagt optimale marketings kampanger igennem året.

MOBILCOVERS.DK

Deco-farver

DecoFarver.dk

Vi modtog igennem en længere periode ønsker fra Visma LogBuy's brugere, der efterspurgte en rabataftale, så de ansatte kunne
handle hos DecoFarver ved brug af deres Visma LogBuy Fordelskort. Det viste sig efter grundig overvejelse, at være en god idé, da langt størstedelen af de kunder vi modtager gennem samarbejdet med Visma LogBuy er nye kunder, som vi ikke tidligere har set i vores forretning.
 
Samtidig kan vi se, at Visma LogBuy i de første 4 måneder af vores samarbejde, har stået for 2,9% af vores samlede antal ordrer - det kan vi ikke klage over!
 

Jesper Laursen, DecoFarver.dk

ApoPro

Apopro

Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy og er positivt
overrasket over den kundetilgang det har givet - specielt
andel af nye kunder har været positivt.
Vi oplever desuden at ordrerne kommer ind løbende,
så selv i de uger hvor du ikke er med i kampagnenyhedsbrevet,
skabes der resultater.


Ordrer, der kommer via Visma LogBuy har en højere ordreværdi end en normal gennemsnits ordre og det er altid positivt at der kommer lidt ekstra med i kurven, når man giver rabat. Af samme grund er det kunder vi i højere grad kan skabe indtjening på i fremtiden.

Nicolaj Christensen, Apopro.dk

Vil du nå ud til 400.000 købestærke brugere?

Kom i gang som samarbejdspartner! 

Som samarbejdspartner hos Visma LogBuy får du adgang til en købestærk målgruppe via vores platform og app. Udfyld formularen så vi kan fortælle dig om dine muligheder hos os.