Referencer fra vores samarbejdspartnere

Vi tror på gode partnerskaber

Vi er stolte af at arbejde sammen med så mange fantastiske samarbejdspartnere hvor vi kan øge salget og fastholde loyale kunder gennem besparelser og god service.

Nedenfor finder du et uddrag af hvad vores partnere fortæller om de mange
muligheder og samarbejdet med Visma LogBuy.

 

Godt Smil Tandlægerne
Vi har fra første måned af samarbejdet med LogBuy fået nye patienter. Og antallet har været støt stigende måned for måned. Derudover er der altid god sparring. Er meget tilfreds med samarbejdet.
 
Claus Rump, Godt Smil Tandlægerne
Philips

De sidste 7 år har vi haft et godt samarbejde, hvor vi sammen har øget ordremængden år efter år. I 2020 er omsætningen steget 100% i forhold til året før.

Jörgen Tudeen, Philips
Møbelhuset Silkeborg

Vores samarbejde med LogBuy fungerer upåklageligt og vi er ovenud tilfredse. Vi bliver fint promoveret, og LogBuy er
gode til at følge op på vores aftale.

Hans-Jørgen Olsen, Møbelhuset Silkeborg

Bolig Nyt

Samarbejdet med LogBuy startede i 2012 og har gennem årene
vokset sig større og større. LogBuy er stort set den eneste eksterne kanal vi bruger, for at promovere vores forretning.

Anders Westmark Andersen, Bolig Nyt
GrowingFeet

For GrowingFeet.dk har det fra starten af kunnet betale sig at være partner hos LogBuy. Vi oplever et støt stigende salg gennem LogBuy, og har rigtig god succes med at bruge Her & Nu tilbud.

Signe Ulka, GrowingFeet.dk

Smartphoto.com

Udover at give en god service til sine brugere er Visma LogBuy en perfekt partner for firmaer der arbejder med lifetime value. 75% af de salg vi får er fra helt nye kunder og det er vi meget tilfredse med.

Peter Aarenstrup, Smartphoto.com
Sportmaster

Vores samarbejde med Visma LogBuy startede for alvor i 2017,
hvor vi gik fra affiliate samarbejde til direkte samarbejde.
Det viste sig hurtigt, at være en god idé, og vi kunne med det samme se alle de muligheder vi fik ved det tætte samarbejde.

Vores seneste kampagne i maj 2019 gav os en konverteringsrate på 4% og gennemsnitsalget ligger også fornuftigt over
gennemsnitordren, hvilket er ret tilfredsstillende.

Aleksander Nilsson, Sportmaster.dk

Cewe

Visma LogBuy giver os gode marketingsmuligheder, som lever flot op til forventningerne og er en vigtig medvirkende faktor til, at vi øger vores omsætning år efter år.

Andreas Arentsen, Cewe
Stylepit

Vi valgte i slutning af 2018 at gå fra én type samarbejde til en anden for at give Visma LogBuy et langt større fokus. Denne beslutning har bidraget positivt til omsætningen for begge parter.

Stylepit

Boboonline.dk

Visma Logbuy har været en god samarbejdspartner for os fra dag 1, hvor de har leveret relevant trafik og målbart salg. Derudover gør de meget, for hele tiden at holde deres brugere aktive, hvilket giver øget salg. Jeg anbefaler gerne Logbuy til andre.

Christian Østergaard, Boboonline.dk
Butik Blossom

Allerede inden udgangen af 2016 var omsætningen via LogBuy bedre end forventet. 2017 gav en forøgelse af antal ordre på mere end 70% i forhold til året før.

Dennis Kær, Butik Blossom

Teeshoppen.dk

Siden vi startede samarbejdet d. 21/3 2019, har vi indtil idag d. 22/5 - 19, i gennemsnittet opnået mere end 5 ordre dagligt via Visma LogBuy. Vi er meget glade.

Teeshoppen.dk

Homemate

Vi startede vores samarbejde med Visma LogBuy i oktober 2018.
For at komme godt fra start, afviklede vi de marketingaktiviteter vi har med i aftalen, i løbet af de første 3 måneder. Det har resulteret i, at vi i de første 3 måneder, har vækstet vores salg gennem Visma LogBuy med 269%.

Størstedelen af de kunder vi får gennem Visma LogBuy er kunder, der ikke har besøgt os før, men efterfølgende bliver faste kunder.
Vi er tilfredse med samarbejdet og den løbende opfølgning.

Homemate
Maneno

Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy i september 2018.
I januar afviklede vi vores anden Her&Nu kampagne,
som genererede 50% mere end vores første kampagne, i november måned.Det er endnu for tidligt at danne sig et fuldt overblik over samarbejdet, da vi ikke har været online i 12 måneder men vi er
tilfredse med den promovering samt opfølgning vi løbende har.

Maneno

Greenline.dk
Vores samarbejde med Visma LogBuy giver dagligt et flot antal
ordrer – vi kan følge en pæn stigning år efter år.
 
Brian Sommer, Greenline.dk
BageBixen.dk

Vi har været online 1 måned hos Visma LogBuy - og vi kan allerede måle, at vi på den første måned ligger med en konverteingsrate der er 75% højere end forventet.

BageBixen.dk

MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK
Samarbejdet med Visma LogBuy fungerer optimalt og
de har en gensidig forståelse for vores vores brand MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK hvor vi sammen får lagt
optimale marketings kampanger igennem året.
 
MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK
Skousen

Uden at blinke, er det super det koncept i har. Vi har mellem 4-8 henvendelser om ugen, på LogBuy. Det giver rigtig god mening,
for en detail butik som min, at være med i jeres setup.
Det er klart noget jeg kan og vil anbefale.

Thomas, Skousen i Risskov

Jesperhus Feriecenter
Vi har arbejdet sammen med Visma LogBuy om promovering af Jesperhus Feriecenter siden 2015.
Vi har et tæt samarbejde og kan tydeligt mærke den udvikling, der er sket hen over årene. Kendskabet til vores brand samt det, at vi både ligger med en fast rabat og løbende afvikler Her&Nu tilbud til brugerne gør, at vi både ser nye kunder i vores park og feriecenter, men også har rigtig mange tilbagevendende kunder hos os.
 
Lisbeth Thrysøe, Jesperhus Feriecenter
Jagger

Hos Jagger er vi glade for samarbejdet med Logbuy, som fungerer upåklageligt og har været i gang siden 2018. Vi oplever, at det er en god måde at blive promoveret på, og vi kan se, at det tilfører kunder til vores restauranter.

Anna Katrine, Jagger

DecoFarver.dk
Vi modtog igennem en længere periode ønsker fra Visma LogBuy's brugere, der efterspurgte en rabataftale, så de ansatte kunne
handle hos DecoFarver ved brug af deres Visma LogBuy Fordelskort. Det viste sig efter grundig overvejelse, at være en god idé, da langt størstedelen af de kunder vi modtager gennem samarbejdet med Visma LogBuy er nye kunder, som vi ikke tidligere har set i vores forretning.
 
Samtidig kan vi se, at Visma LogBuy i de første 4 måneder af vores samarbejde, har stået for 2,9% af vores samlede antal ordrer - det kan vi ikke klage over!
 
Jesper Laursen, DecoFarver.dk
Apopro.dk

Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy og er positivt
overrasket over den kundetilgang det har givet - specielt
andel af nye kunder har været positivt.
Vi oplever desuden at ordrerne kommer ind løbende,
så selv i de uger hvor du ikke er med i kampagnenyhedsbrevet,
skabes der resultater.


Ordrer, der kommer via Visma LogBuy har en højere ordreværdi end en normal gennemsnits ordre og det er altid positivt at der kommer lidt ekstra med i kurven, når man giver rabat. Af samme grund er det kunder vi i højere grad kan skabe indtjening på i fremtiden.

Nicolaj Christensen, Apopro.dk

Vil du nå ud til 400.000 købestærke brugere?

Kom i gang som samarbejdspartner!

Som samarbejdspartner hos Visma LogBuy får du adgang til en købestærk målgruppe via vores platform og app. Udfyld formularen så vi kan fortælle dig om dine muligheder hos os.