Bliv Visma LogBuy Business-kunde

Indkøbsportalen til alle virksomheder

Som virksomhed har du sikkert ofte ønsket en købekraft som de helt store, så du kunne købe ind i mængder, der udløser mærkbare rabatter. Men det kan du nu!
Vi har nemlig forhandlet rabatterne for dig og en masse andre virksomheder ligesom din, så vi samlet set opnår den eftertragtede købekraft.  

Vi har samlet det hele på Visma LogBuy Business, og her finder du rabataftaler på stort set alt, du behøver til din virksomhed - lige fra biler og brændstof til madordning og kaffe - hele virksomhedens indkøbsportal.

Spar tid og penge på indkøb til din virksomhed

Køb ind blandt de bedste leverandører i markedet. Vi har rabataftaler inden for stort set alle kategorier af varer, som du løbende kan få brug for til din virksomhed. Nedenfor kan du få en forsmag på, hvad der venter dig, når du har fået adgang. 

Untitled design (65)
Få en smagsprøve

Prøv de første 14 dage gratis!

Vi er så sikre på, at du vil få glæde af Visma LogBuy Business, at vi gerne vil forære dig de første 14 dage helt gratis og uforpligtende. Eneste krav er, at du har en virksomhed, eller står for indkøb på din arbejdsplads.

Normalpris: 199 kr. pr. måned ex. moms.

Hvorfor vælge Visma LogBuy Business?

Udover de åbenlyse fordele ved at købe ind med rabat kan du med ro i maven blive kunde hos os, da vi har næsten 20 års erfaring med forhandling af rammeaftaler til fordel for både private forbrugere og virksomheder. Du slipper for besværet og tidsrøveren ved at forsøge selv. 

Måske kender du allerede vores Visma LogBuy fordelsportal, hvor vores kunders ansatte, som medarbejdergode, frit kan gøre brug af vores mange rabataftaler til fx Zalando, Tivoli, Aarstiderne, HelloFresh, FarFetch, Havehandel.dk, Cotonshoppen og mange flere. Vores kunder tæller mere end 300 af de største virksomheder og kommuner i landet. 

Vi er en del af Visma-koncernen, som er Nordens største software-virksomhed med en omsætning på 15 mia. DKK og 15.000 ansatte.

 

Spar tid, penge og besvær

Købekraft som de største virksomheder

Er du fx en håndværksmester med et mindre kontor og en håndfuld svende, der kører ud på opgaver, så kan du bl.a. spare penge på brændstof, billeje, værkstedsregninger, kontorartikler og -indretning, mad og kaffe, elektronisk signatur, telefoner og headset.

Vi har forhandlet rabatterne til dig!

Professionelle leverandører

De bedste leverandører

Vi går efter velkendte og professionelle leverandører og partnere, så du er sikret en troværdig handel og produkter af god kvalitet på attraktive vilkår.

Med vores indkøbsportal finder du alt hvad du behøver for at drive din virksomhed optimalt.

Så du ikke spilder tiden på at afsøge markedet selv.

Det første stop på din indkøbsrejse

Din nye indkøbsportal

Start altid hos os, så du sikrer dig en besparelse, og køb derefter dine varer direkte hos leverandøren. Enkelhed med stor værdi!

Indkøbsportalen skal være dit første stop på indkøbsrejsen - find rabatten hos os og køb hos leverandøren.

Altid de bedste aftaler

Over 20 års erfaring

Hos Visma LogBuy har vi over 20 års erfaring  med at forhandle rammeaftaler med førende leverandører. Vi bruger vores erfaring og netværk til at sikre de bedste aftaler til netop din fordel.

Brug os som din nye indkøbsassistent eller endda indkøbschef, så er du sikker på at du altid handler til de bedste priser.

Få overblik hurtigt og nemt!

Alt samlet ét sted!

Rabataftaler inden for alle de kategorier, du har mest brug for, såsom elektronik, rekruttering, rejser, forsikring, værktøj, kontorartikler og brændstof

Har du 15 minutter?

Book en demo

Vi vil meget gerne vise dig vores løsning og fortælle, hvordan det hele fungerer. På bare 15 minutter giver vi dig en rundvisning online, så du kan se, om det er noget for dig. Vi rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af løsningen, og du har lejlighed til at stille spørgsmål.

Klik og book din tid herunder med det samme!

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg købe varer direkte på Visma LogBuy Business?
Nej, vi har forhandlet rabatterne til dig, og du kan enten se en kode, du skal bruge, eller et link til de enkelte leverandører, hvor du så typisk skal oprettes som kunde for at få rabatten. 
Får jeg også adgang til B2C-portalen med i mit abonnement?
Det gør du ikke som udgangspunkt, men tag meget gerne fat i os, hvis du vil høre om mulighederne for at få jeres medarbejdere på. 
Hvad sker der, når min prøveperiode udløber?
Inden perioden udløber, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Visma LogBuy, som vil høre om din oplevelse, og om du ønsker at fortsætte dit abonnement.