Skip to content

verified+400 virksomheder bruger LogBuy

Fordelsportalen
til dine medarbejdere

Med Visma LogBuy som personalegode har jeres medarbejdere mulighed for at spare rigtig mange penge om året på alt fra mad, vin, tøj og sko til rejser og oplevelser samt alt til renovering og indretning af hjem og have.

check-mark (1)Over 2800 rabataftaler

check-mark (1)Over 800 brands

check-mark (1)Gladere medarbejdere

Copy of Fordelsportal_Gif
Visma-LogBuy-Aktiverings-Flow-Juni-2024-14-Gtafik-Hvad-Kan-Jeg-Spare-2-550x800 (1)

Den bedste medarbejdergode

Er der virkelig noget
at spare? 

Ja absolut! Der er mange penge at spare med Visma LogBuy. Både som familie og som enkeltperson; se regneeksemplerne under oversigten 'Besparelser pr. år'. Det kan betale sig at tjekke for rabatter eller fordele, hver gang du handler. Vi anbefaler også at hente vores Fordelsknap, så du undgår at gå glip af en rabat. 

En arbejdsplads med høj arbejdsglæde

Gladere medarbejdere
- øget produktivitet

Undersøgelser viser, at besparelser på dagligdagsprodukter ligger på top 5-listen over de personalegoder, som medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgiver. Vores koncept kan hjælpe til med at holde på medarbejdere ved at give øget glæde og engagement i hverdagen.
Untitled design (85)
Untitled design (86)

Få overblik over medarbejdernes engagement

Vi ved hvor vigtigt data er. Med vores administrationsmodul (HR Hubben) kan du få overblik over en lang række relevante data, for jeres medarbejderes brug af portalen. Eksporter lister med medarbejdere, godkend eller slet medarbejdere nemt og hurtigt, og hav tydeligt overblik over jeres medarbejderes engagement.

Rabatter direkte i dine Google-søgninger

Du kan installere "Fordelsknappen" direkte i Google Chrome, Microsoft Edge eller Safari. Herefter kan du hurtigt og nemt logget ind på LogBuy-portalen, hvilket sikrer, at du altid bliver gjort opmærksom på dine fordele og rabatter, når du googler og kan klikke dig direkte ind til rabatkoden.

TOP_PHONE_SCREENBROWSER-EKSTENSION_NY-01

"I en tid hvor ledigheden er helt nede på omkring 2,5%, så ved vi hos Visma selv om nogen, hvor svært det er at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange faktorer spiller selvfølgelig ind, men attraktive medarbejdergode er klart afgørende"

Daniel de Visme
Adm. direktør, Visma LogBuy

Prøv LogBuy gratis

Få en gratis prøveperiode på 30 dage, eller hør mere om hvordan LogBuy kan gavne din arbejdsplads. Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

check-mark (1)Over 2800 rabataftaler

check-mark (1)Over 800 brands

check-mark (1)Gladere medarbejdere

Resource Center

Browse our latest articles about marketing

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Man behøver ikke at rejse jorden rundt, for at skabe uforglemmelige oplevelser. Fra strand til skov, fra østkyst til vestkyst - Tag på somm...

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere få mere økonomisk frihed med en fordelagtig bruttolønsordning, der gælder alt fra hardware til transporttilbud.

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

Optimér din virksomheds fremtid med en stærk markedsføringsplan for 2024. Med denne guide kan I skabe værdi, nå målgruppen og boost jeres s...