Vil du med på holdet?

Karriere hos Visma LogBuy

Succesen bag Danmarks største rabat- og fordelsportal hviler på dygtige og dedikerede medarbejderne. Med et solidt sammenhold og en tårnhøj teamspirit fejrer vi dagligt de små og store sejre (eller over fredagschampagnen). Vi stræber på at skabe unikke relationer med vores kunder, partnere og brugere for at være en del af et arbejdsmiljø udover det sædvanlige. 

Visma LogBuy har vokseværk! Lyder en arbejdsplads i vækst, med højt humør og et hav af personalegoder som noget for dig? Så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning på job@logbuy.dk.

Ledige stillinger kan ses her på siden og på visma.dk


Ledige stillinger


Hvad lokker ved LogBuy?

1. Visma Health og eget træningscenter

Uanset om det er gennem kost, bevægelse eller psyke, så stræber vi på at være en arbejdsplads, der er med til at booste medarbejdernes sundhed

2. Central placering

I hjertet af Carlsberg Byen og et stenkast fra Carlsberg st. finder du vores guldbelagte hjem. Bygningen boomer af moderne og bæredygtig indretning, der gør enhver indretningsarkitekt blød i knæene. 

3. Frihed under ansvar

På kontoret, hjemmfra eller remote? Hos Visma LogBuy tror vi på, at du selv ved, hvor du arbejder bedst (så længe vi stadig har mulighed for give dig en high-five). 

4. (Arbejds)livet

Ikke to arbejdsdage er ens. En onsdag i juli svingede Jumbo Vismas Jonas Vingegaard forbi kontoret til lagkage og champagne, efter han vandt Tour de France 2022. 

5. Meyers i kantinen

I Visma tror vi på, at vejen til en medarbejders hjerte går gennem maven. Derfor er Meyers gastronomiske madoplevelser en del af vores hverdag.

Hils på tre kollegaer

Rasmus fra Business Development

"LogBuy's kombination af varierende arbejdsopgaver, fleksible arbejdstider og godt kollegaskab giver mulighed for at udvikle sig på bedste vis - det kan jeg personligt skrive under på."

Line fra Marketing

"Hos LogBuy er der ikke langt fra tanke til handling. I vores hyggelige team, hvor alle kender alle, er der plads til at sætte sit eget præg, men samtidig opbygge et solidt netværk gennem de andre Visma virksomheder."

Nina fra Customer Success

"Jeg ansøgte hos LogBuy, fordi jeg så en virksomhed i udvikling med et helt unikt koncept. Den rejse ville jeg gerne med på. At være med til at opbygge og forme virksomheden de sidste 8 år har jeg set enorm værdi i."