Skip to content

Skal du med på holdet?

Karriere hos Visma LogBuy

Succesen bag Danmarks største rabat- og fordelsportal hviler på dygtige og dedikerede medarbejdere. Med et solidt sammenhold og en tårnhøj teamspirit fejrer vi dagligt de små og store sejre (eller over fredagschampagnen). Vi stræber på at skabe unikke relationer med vores kunder, partnere og brugere for at være en del af et arbejdsmiljø udover det sædvanlige. 

Visma LogBuy har vokseværk! Lyder en arbejdsplads i vækst, med højt humør og et hav af personalegoder som noget for dig? 

Ledige stillinger kan ses herunder

Studentermedhjælper

TOP_PHONE_SCREENSted København   TOP_PHONE_SCREENArbejde Deltid

Drømmer du om at kickstarte din karriere inden for digital marketing? Hvor pudsigt - vi søger nemlig en dygtig studerende som kan støtte marketingteamet 15-20 timer om ugen. 

Skriv til line.gustafsson@visma.com for sende en ansøgning eller for at høre mere om stillingen. 

LogBuy's lykketal

21

Medarbejdere

33

Gennemsnitsalder

50

Årlige fredagschampagner

100%

God stemning

Det bedste ved din nye arbejdsplads!

TOP_PHONE_SCREENGYM

Stor fokus på træning og sundhed!

1. Visma Health og eget træningscenter

Uanset om det er gennem kost, bevægelse eller psyke, så stræber vi på at være en arbejdsplads, der er med til at booste medarbejdernes sundhed. Derfor har du som medarbejder i LogBuy gratis adgang til vores træningscenter, personlige trænere, kostvejledere, spinningssessioner og meget meget mere. 

Du kan lige så godt afmelde dit medlemsskab i Fitness World eller SATS!

 
TOP_PHONE_SCREENVISMA

Mere centralt bliver det nærmest ikke

2. Central placering

I hjertet af Carlsberg Byen og et stenkast fra Carlsberg st. og Metro stationen Enghave Plads finder du vores guldbelagte hjem. Bygningen boomer af moderne og bæredygtig indretning, der gør enhver indretningsarkitekt blød i knæene. 

 
TOP_PHONE_SCREENABEJD-HJEMMEFRA

 Du skal have friheden til at tage ansvar

3. Frihed under ansvar

På kontoret, hjemmfra eller remote? Hos Visma LogBuy tror vi på, at du selv ved, hvor du arbejder bedst (så længe vi stadig har mulighed for give dig en high-five).

Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

TOP_PHONE_SCREENCHAMPAGNE

 Laurent-Perrier, Krug, Möet, Lanson, Bollinger, Dom Pérignon...

4. Fredagschampagne

Vi ELSKER champagne. Vi elsker faktisk champagne så meget, at vi drikker det hver fredag sammen. Her bliver der både smagt på nye flasker, men også gamle kendinge. Så har du en trang til champange, vil du elske vores fredage!

Fun fact: Vidste du, at Champagne har færre kalorier end rød- og hvidvin? 

TOP_PHONE_SCREENMEYERS

Mad er kroppens og sindets benzin

5. Meyers i kantinen

I Visma tror vi på, at vejen til en medarbejders hjerte går gennem maven. Derfor er Meyers gastronomiske madoplevelser en del af vores hverdag.

Det er også muligt at købe aftensmad gennem Meyers kantine, så du ikke selv skal stå og bruge hele aftenen på at kokkerere, men kan bruge tiden på noget sjovere.

TOP_PHONE_SCREENINGEN-ENS-HVERDAG-1

Vidste du at man bruger en tredjedel af sit liv på arbejdet

6. (Arbejds)livet

Ikke to arbejdsdage er ens. En onsdag i juli svingede Jumbo Vismas Jonas Vingegaard forbi kontoret til lagkage og champagne, efter han vandt Tour de France 2022. 

Hils på tre af dine nye kollegaer

Josh-foto3 (1)

Joshua

Salgsteam

"Jeg værdsætter det engagerede faglige fællesskab, jeg er omgivet af blandt mine kolleger. LogBuys vision om at forenkle komplekse problemstillinger og udvikle effektive løsninger, taler stærkt til mig."

1644222648725

Line

Marketing

"Hos LogBuy er der ikke langt fra tanke til handling. I vores hyggelige team, hvor alle kender alle, er der plads til at sætte sit eget præg, men samtidig opbygge et solidt netværk gennem  Visma."

Nyt Nina

Nina

Customer Succes

"Jeg ansøgte hos LogBuy, fordi jeg så en virksomhed i udvikling med et helt unikt koncept. Den rejse ville jeg gerne med på. At være med til at opbygge og forme virksomheden de sidste 8 år har jeg set enorm værdi i."

Fri adgang til +2800 rabataftaler!

Du får selvfølgelig adgang til vores helt egen fordelsportal fyldt med rabatter, der er over +2800 rabataftaler, der bare venter på dig. I gennemsnit kan en familie spare over 15.000 kr. årligt, når man bruger LogBuy - det er da ikke helt ringe? 

TOP_PHONE_SCREENMOBILAPP-01-1

5 fun facts

Vidste du, at vores fitnesscenter også har åbent for medarbejdere i weekenden?

Vidste du, at vi har kontorfællesskab med 8 andre danske Visma virksomheder?

Vidste du, at besparelser på dagligdagsprodukter ligger på top 5-listen over personalegoder, som medarbejdere ønsker af deres arbejdsgiver?

Vidste du, at vi har 2800 rabataftaler på vores portal?

Vidste du, at vi har 100.000 unikke brugere hver måned?