Browser extension til Chrome og Edge

Husk alle dine rabatter med Fordelsknappen

Er du også en af de mange, som elsker at få en rigtig god pris eller fordel via Visma LogBuy, men ind imellem glemmer at bruge portalen, når du handler? Måske søger du dine produkter frem i Google - uden at være opmærksom på, at der er LogBuy-fordele på? Det er så ærgerligt at gå glip af de gode rabatter og fordele!

Gå aldrig mere glip af dine fordele

Visma LogBuy hjælper dig til at få alle dine rabatter og fordele via os.

Vi har derfor udviklet et effektivt værktøj, du let kan installere i din browser - så du aldrig mere går glip af en Visma LogBuy-fordel. Vi kalder det for vores "Fordelsknap".

Med "Fordelsknappen" installeret gør Google dig automatisk opmærksom på, hvor du kan få en god pris via Visma LogBuy. Se hvordan i videoen.

Dine fordele direkte i dine Google-søgninger

Du kan installere "Fordelsknappen" direkte i de fleste browsere. Herefter er du hurtigt og nemt logget ind på LogBuy-portalen, hvilket sikrer, at du altid bliver
gjort opmærksom på dine fordele og rabatter
- hver gang du søger efter produkter på Google.