Browser extension til Safari eller Chrome, Edge og Firefox

Gå aldrig glip af en rabat med Fordelsknappen i din browser

Er du en af dem, som elsker at få en rigtig god rabat via Visma LogBuy? Men er du også en af dem, som nogle gange glemmer at bruge portalen, når du handler? Med Fordelsknappen installeret i din browser, vil du se en tydelig blå knap i søgeresultatet, hver gang en hjemmeside med rabat dukker op.

På iPhone og iPad virker Fordelsknappen i Safari / På computeren virker Fordelsknappen i Chrome, Edge og Firefox.

Det tager kun et minut, det er nemt og sikkert!

Hent den her

Sådan aktiverer du Fordelsknappen til din iPhone eller iPad

Efter installation af Visma LogBuy appen, kan du aktivere fordelsknappen i indstillinger og give tilladelse på alle websteder. Så vil Fordelsknappen automatisk dukke op, der hvor du får rabat hos LogBuy.

Guide til installation

Trin for trin: Installation af Fordelsknappen på iPhone

Som noget helt nyt kan du installere Fordelsknappen til din iPhone, så du altid bliver mindet om de gode tilbud, når du browser på Safari. Husk at downloade LogBuy-appen, hvis du ikke allerede har gjort det. Se vores guide herunder til, hvordan du henter Fordelsknappen til din iPhone.

Step1

Trin 1

Download appen i App Store
eller hent den seneste version (4.1.0)

step-2.2

Trin 2

Log ind på appen med dit
login eller opret en profil

Step2

Trin 3

Gå tilbage til din
hjemmeskærm og gå ind i indstillinger

Step3

Trin 4

Scroll ned i dine
indstillinger og find Safari og klik på pilen

Step4

Trin 5

Find derefter "udvidelser" og
tryk på pilen

step-5.2

Trin 6

Sørg for at knappen er grøn og
tryk derefter på tillad disse udvidelser

Step6-1

Trin 7

Tryk på knappen
"tillad udvidelse" og slå "alle websteder" til

Step8

Trin 8

Åben Safari og søg i din
browser, eks. Zalando og se fordelskanppen

Dine fordele direkte i dine Google-søgninger

Du kan installere Fordelsknappen direkte i Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla. Herefter er du hurtigt og nemt logget ind på LogBuy-portalen, hvilket sikrer, at du altid bliver gjort opmærksom på dine fordele og rabatter, når du googler og kan klikke dig direkte ind til rabatkoden.

Føj til Chrome og Microsoft Edge

Føj til Mozilla Firefox

Gå aldrig mere glip af dine fordele

Visma LogBuy hjælper dig til at få alle dine rabatter og fordele via os.

Vi har derfor udviklet et effektivt værktøj, du let kan installere i din browser - så du aldrig mere går glip af en Visma LogBuy-fordel.

Med Fordelsknappen installeret gør Google dig automatisk opmærksom på, hvor du kan få en god pris via Visma LogBuy. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du installerer Fordelsknappen på din computer.