Skip to content

 Support til fordelsportalen

Kom godt i gang med at spare penge - det er hurtigt og nemt!

Når din arbejdsplads har besluttet, at I skal have Visma LogBuy som personalegode, så vil du og dine kollegaer blive oprettet i vores system, og du vil modtage en aktiveringsmail. Så snart du har aktiveret din profil, er du klar til at besøge vores store univers af fordele og rabatter. 

Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev på din profil, så du ikke går glip af nye rabataftaler og særlige tilbud. 

INDKOEBSPORTALERFARING-1

TOP_PHONE_SCREENBROWSER-EKSTENSION_NY-01-1

Hent Fordelsknappen til din browser

Vi har udviklet Fordelsknappen, som du nemt kan installere i din browser. Når du søger, vil du se en tydelig blå bjælke over de webshops, hvor du får rabat med Visma LogBuy. Bjælken vil også være synlig, når du går direkte ind på en webshop.

Med Fordelsknappen slipper du for ærgrelsen over at opdage en rabat, efter du har købt. 

Our Process

Hent også LogBuy appen og få:

Elements Image

1. En app fungerende som fordelskor

Elements Image

2. Rabatter på farten

 

Elements Image

3. Mulighed for at finde dine favoritaftaler hurtigt

Alle dine fordele lige ved hånden

Visma LogBuy-appen er den hurtige vej til alle dine fordele og rabatter. Du kan nemt tjekke for nye tilbud og rabataftaler, og du kan gemme alle dine favoritaftaler, så du altid har dem ved hånden, når du skal bruge dem. 

Med appen kan du også nemt vise dit fordelskort på fx en restaurant. Du finder det under de enkelte aftaler, hvis det er et krav at vise det for at få rabat.

 Visma LogBuy Google PlayVisma LogBuy app store

TOP_PHONE_SCREENMOBILAPP-01-1