Skip to content

Eksempler fra vores kunder

Hvor meget sparer I med vores indkøbsportal?

Bruger I vores rabataftaler i det rette omfang, er der store besparelser at opnå, uanset størrelsen på jeres virksomhed. Se eksempler fra nogle af vores kunder:

Virksomhed med 20 ansatte
Virksomhed 1

Sparer 35.000,- om året

Virksomheden har to firmabiler, har deres ansatte forsikret og køber tit papir, kaffe og blomster. På vores indkøbsportal har de derfor et månedtligt forbrug af rabataftaler hos Circle K, Lyreco, TopDanmark og Interflora, og sparer 2.950,-/mdr.

Virksomhed med 50 ansatte
Virksomhed 2

Sparer 79.800,- om året

Virksomheden har 12 firmabiler, har deres ansatte forsikret og køber tit kaffe og rengøringsmidler. På vores indkøbsportal har de derfor et månedtligt forbrug af rabataftaler hos Circle K, TopDanmark og Lyreco og sparer 6.650,-/mdr.

Virksomhed med 115 ansatte
Virksomhed 3

Sparer 122.400,- om året

Virksomheden har fire firmabiler, har deres ansatte forsikret, giver fordele til deres ansatte og telefoni. På vores indkøbsportal bruger de derfor rabataftaler hos Circle K, Lyreco, TopDanmark, GODREAM og 3Business og sparer 10.200,-/mdr.

Din virksomhed kan spare lige så meget

Med vores store palette af rabataftaler er alle virksomhedens behov dækket, om det er benzin, hoteller, el, hardware, dagligvarer, kaffe og meget meget.