Skip to content

Vi hjælper dig med at spare penge

Markedets førende fordelsportal

Visma LogBuy er en førende forhandler og formidler af rabatter og fordele til medarbejdere i de største virksomheder, kommuner og organisationer i Danmark. Med vores omfattende ekspertise og opmærksomhed på detaljer arbejder vi målrettet på at sikre, at alle brugere i vores netværk kan opnå maksimal værdi fra vores koncept.

Vi er stolte af vores evne til at forhandle de bedste rabatter og tilbud ud af de største forhandlere og brands på markedet. Med vores store størrelse og netværk kan vi tilbyde vores kunder de mest attraktive og konkurrencedygtige priser og formidle dem på en enkel og nem måde til deres medarbejdere.

Visma LogBuy er dedikeret til at sikre, at vores kunder er i stand til at spare store summer på alt, hvad de har brug for i deres daglige liv. Uanset om det drejer sig om dagligvarer, elektronik, rejser eller fritidsaktiviteter, har vores team af eksperter forhandlet de bedste rabatter og priser, så vores kunder kan nyde godt af betydelige besparelser på tværs af en bred vifte af kategorier. Vi er også fokuserede på at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at drage fordel af vores tilbud, så de kan spare tid og energi, mens de sparer penge.

TOP_PHONE_SCREENLOGBUY_02

800
+

Partnere
på Fordelsportalen

400
+

Kunder
bruger os

100.000
+

Unikke brugere hver måned

20 år
+

Erfaring
på Markedet

TOP_PHONE_SCREENShopping-ved-hånden

De bedste rabatter lige i hånden

Spar mange penge 

Der er mange penge at spare med LogBuy - både som familie og som enkeltperson. I langt de fleste tilfælde indtaster du en rabatkode online, og ellers skal du blot vise dit fordelskort hos lokalforretningerne, direkte gennem vores app – let og ligetil.

> Læs mere om fordelsportalen

TOP_PHONE_SCREENVi-forhandler

Vi sørger for de bedste muligheder

De mest attraktive rabataftaler

Vi forhandler med de mest interessante og eftertragtede butikker, webshops, fitnesskæder, restauranter, ferieudbydere mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser.

Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge onlineportal, men også en super funktionel app (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten eller sidder i sofaen.

Fordel 3