Vi hjælper med at spare penge

Markedets førende fordels- og rabatportal

Visma LogBuy forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i Danmarks største virksomheder, kommuner og organisationer. Vores mål er at sørge for, at alle brugere, virksomheder og udbydere af rabatter får mest muligt ud af vores koncept.

Vores størrelse betyder, at vi kan forhandle de bedste rabatter og tilbud hos de førende forhandlere og brands og formidle dem på en nem og enkel måde til dine medarbejdere, så de kan opnå store besparelser på alt, hvad de bruger i dagligdagen.

En del af Visma

LogBuy har eksisteret siden 2002 og blev i februar 2017 en del af Visma, som efterfølgende også blev en del af vores navn. Visma er grundlagt i Oslo i 1996 og har her mere end 20 år senere omkring 14.000 medarbejdere på verdensplan, hvor af over 1200 befinder sig i Danmark. 

Visma er Nordens største softwareleverandør og er ledende inden for bl.a. HR-relaterede og finansielle løsninger, som forenkler og digitaliserer virksomhedsprocesser. 

 


Vi sørger for de bedste muligheder

De mest attraktive rabataftaler

Vi forhandler med de mest interessante og eftertragtede butikker, webshops, fitnesskæder, restauranter,
ferieudbydere mv. for at sikre dig markedets største
og bedste udvalg af besparelser.

Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge onlineportal, men også en super
funktionel app (IOS og Android), så du har adgang til
rabatterne, selv når du er på farten eller sidder i sofaen.

De bedste rabatter lige i din hånd

Spar mange penge online og i byen

Der er mange penge at spare med Visma LogBuy - både som familie og som enkeltperson. I langt de fleste tilfælde indtaster du en rabatkode online, og ellers skal du blot vise dit fordelskort hos lokalforretningerne, direkte gennem vores app – let og ligetil.
LB_LANDING_WEBPHONE_NY-1