Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Ferie

2
+

Aktive rabatkoder
hos Apollo Rejser i 2023

0
%

Maksimal rabat på Apollo Rejser
gennem Visma Logbuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til Apollo Rejser

Apollo Rejser har pt. 2 rabatkode(r), der giver dig op til 0 % i rabat på dit næste køb!

Apollo Rejser

Om Apollo Rejser

SE HELE VERDEN MED APOLLO! Med Apollo kan du rejse verden rundt - præcis som du ALTID har drømt om! Vælg mellem en lang række destinationer, rejsetyper og hoteller. De arrangerer charterrejser, kombinationsrejser og ture til deres førsteklasses Apollo Sports-hoteller. Apollo tilbyder selvfølgelig også ture til deres helt egne Apollo Mondo-hoteller, med koncepter skabt til at passe alt fra familier eller par, til dem, der ønsker at bo lokalt eller på et boutique -hotel. Apollo er det sikre valg og du kan altid stole på deres sikkerhedspakke. Derudover arbejder de for bæredygtige rejser og socialt ansvar. Velkommen!

Er der en rabatkode til Apollo Rejser?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til Apollo Rejser ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for Apollo Rejser, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på Apollo Rejser?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på Apollo Rejser. De anbefales dog at man tilmelder sig Apollo Rejser, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med Apollo Rejser, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.