Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Hjemmet

2
+

Aktive rabatkoder
hos bloomon i 2023

20 %

Maksimal rabat på bloomon
gennem Visma LogBuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til bloomon

bloomon har pt. 2 rabatkode(r), der giver dig op til 20 % i rabat på dit næste køb!

Spar penge på dine blomsterkøb med en rabataftale hos bloomon gennem LogBuy. LogBuy tilbyder adgang til forskellige rabataftaler, herunder rabatkoder, der kan give op til 20% rabat på blomster fra bloomon. bloomon er en rebelsk online blomsterbutik, der skiller sig ud fra den traditionelle blomsterindustri. Med deres abonnementsordning får du dugfriske og holdbare designerbuketter direkte leveret til din hoveddør. Hver uge får du et nyt og unikt blomsterdesign, håndbundet af deres dygtige blomsterstylister. Glem alt om visnende buketter - med bloomon får du buketter, der tilføjer dit hjem en helt særlig kant. Spar penge på bloomon gennem LogBuy i dag!

Vil du spare penge på dine blomsterkøb? Så er en rabataftale hos bloomon gennem LogBuy lige noget for dig! LogBuy tilbyder adgang til forskellige rabataftaler, herunder rabatkoder, der kan give op til 20% rabat på blomster fra bloomon. Sådan får du mulighed for at få de lækreste blomster til en endnu bedre pris!

bloomon er din rebelske blomsterbutik på nettet, der har vendt den traditionelle blomsterindustri på hovedet. Med deres abonnementsordning kan du nemt og bekvemt få dugfriske og holdbare designerbuketter direkte leveret til din hoveddør. Glem alt om visnende buketter - med bloomon får du buketter, der holder sig smukke i mindst 10 dage!

Hos bloomon er konceptet enkelt: Vælg din yndlingsstørrelse, og blomsterne bliver plukket hos lokale avlere i Holland. Herefter bliver de håndbundet af deres dygtige blomsterstylister og kørt direkte til din dør. Resultatet er unikke og stylede buketter, der tilfører din indretning en helt særlig kant. Hver uge får du et nyt og inspirerende blomsterdesign, og ikke to buketter er ens. Med bloomon får du statement-buketter, der virkelig ejer rummet!

For at få adgang til denne fantastiske rabataftale hos bloomon kan du blive medlem af LogBuy som medarbejdergode eller som led i en fordelsklub. LogBuy giver dig adgang til forskellige rabataftaler og privilegier, der kan give dig store besparelser på et væld af produkter og services.

bloomon passer perfekt ind i kategorien Hjemmet på LogBuy. Deres blomster vil uden tvivl være med til at skabe en hyggelig og unik atmosfære i dit hjem. Hvorfor ikke udnytte denne rabataftale og forkæle dig selv med smukke buketter hver uge?

Spar op til 20% på dine blomsterkøb hos bloomon gennem LogBuy i dag! Med deres dugfriske designerbuketter og deres unikke abonnementsordning får du buketter, der virkelig skiller sig ud. Gør hverdagen lidt smukkere med blomster fra bloomon, og spar samtidig penge med en rabatkode fra LogBuy!

bloomon

Om bloomon

Dugfriske designerbuketter med op til 20% rabat Vild med friske blomster? Så vil du elske bloomon’s fortryllende univers. bloomon er din rebelske blomsterbutik på nettet, der har vendt den traditionelle blomsterindustri på hovedet. Her sælges blomster på abonnement uden binding. Glem alt om kedelige buketter, der visner efter få dage i vasen. bloomon gør tingene anderledes med deres unikke blomster og stylede buketter. Konceptet er enkelt: Vælg din yndlingsstørrelse, og blomsterne plukkes hos lokale avlere i Holland, hånd bindes af in-house blomsterstylister, og køres direkte til din hoveddør. Det betyder ekseptionelt holdbare buketter, der står smukt i vasen i min. 10 dage. Hver uge har sit nye design, og ikke to buketter er ens. Det er statement-buketter, der ejer rummet og tilfører din indretning en helt særlig kant.

Er der en rabatkode til bloomon?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til bloomon ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for bloomon, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på bloomon?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på bloomon. De anbefales dog at man tilmelder sig bloomon, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med bloomon, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.