Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Ferie

7
+

Aktive rabatkoder
hos DTF travel i 2023

20 %

Maksimal rabat på DTF travel
gennem Visma LogBuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til DTF travel

DTF travel har pt. 7 rabatkode(r), der giver dig op til 20 % i rabat på dit næste køb!

Få en fantastisk rabataftale hos DTF Travel gennem LogBuy. Med LogBuy kan du spare op til 20% på dine ferier i hele verden. DTF Travel er dit rejsesupermarked med over 100.000 fantastiske hoteller og ferieboliger at vælge mellem. Uanset om du vil holde ferie i Danmark, tage på storbyferie i Europa eller nyde en skøn badeferie i Sydeuropa, finder du den perfekte ferie hos DTF Travel. Som medlem af LogBuy kan du drage fordel af deres 6 spændende tilbud. Et af dem inkluderer rabat på alle badelands-ophold, der også gælder allerede nedsatte ophold. Glem ikke at besøge kategorien "Ferie" og få adgang til fantastiske rabatkoder og tilbud hos DTF Travel.

  • Rabat på alle hoteller, gælder også allerede nedsatte ophold

  • Rabat på færge ved bestilling af hotel, gælder også allerede nedsatte afgange

  • Rabat på alle hoteller, gælder også allerede nedsatte ophold

  • Rabat på Roadtrips i Europa

  • Rabat på alle badelands-ophold, gælder også allerede nedsatte ophold

  • Rabat på alle Legoland-ophold, gælder også allerede nedsatte ophold

  • Rabat på alle Disneyland-ophold, gælder også allerede nedsatte ophold

Gennem LogBuy kan du få en fantastisk rabataftale hos DTF Travel. Med LogBuy kan du spare op til 20% på dine ferier i hele verden. DTF Travel er som dit rejsesupermarked med mere end 100.000 gode hoteller og ferieboliger at vælge mellem.

Uanset om du ønsker at holde ferie eller forlænget weekend i Danmark og opleve alt det skønne, der findes her, eller drage på storbyferie i Europa eller badeferie i Sydeuropa, finder du den perfekte ferie hos DTF Travel. De tilbyder rejser til destinationer over hele kloden, og du kan være sikker på at finde noget, der passer til dig og dine ønsker.

DTF Travel ligger i kategorien Ferie på LogBuy, og du skal ikke gå glip af deres fantastiske tilbud. Et af de tilbud, de har, inkluderer rabat på færge ved bestilling af hotel. Det gælder selv for allerede nedsatte afgange, så du kan virkelig få mest muligt ud af dine penge og spare endnu mere.

Som medarbejder eller medlem af en fordelsklub kan du få adgang til LogBuy og dermed også til de mange spændende tilbud hos DTF Travel. LogBuy tilbyder en bred vifte af rabatter og fordele, herunder rabatkoder og specielle tilbud, der kan hjælpe dig med at spare penge på din næste ferie.

Så sørg for at besøge kategorien "Ferie" på LogBuy og få adgang til de fantastiske rabatter og tilbud hos DTF Travel. Med LogBuy kan du nemt og bekvemt finde den perfekte ferie, der passer til dine behov og budget. Spar op til 20% på dine ferier og få en fantastisk oplevelse med DTF Travel.

Glem ikke at udnytte de muligheder, som LogBuy giver dig, og få glæde af de mange rabataftaler og rabatkoder, der er tilgængelige. Du fortjener at få mest muligt ud af dine penge og nyde en uforglemmelig ferieoplevelse. Så tøv ikke med at oprette en konto på LogBuy og start med at spare i dag.

DTF travel

Om DTF travel

Storbyferie, badeferie eller måske en skiferie? Hos Sembo finder du en ferie, der passer dig. Uanset om du ønsker at booke et hotel, en ferielejlighed eller en hytte, har vi et stort udvalg verden over. Book overnatning eller sammensæt din rejse med både indkvartering og færge eller fly. Hos Sembo kan du finde en rejse, der passer til dit næste eventyr. Uanset om det er en familierejse, et spaophold med din udkårne eller et get-away med vennerne, kan du booke det let og enkelt hos Sembo og spare 7% på dit ophold.

Er der en rabatkode til DTF travel?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til DTF travel ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for DTF travel, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på DTF travel?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på DTF travel. De anbefales dog at man tilmelder sig DTF travel, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med DTF travel, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.