Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Hjemmet

2
+

Aktive rabatkoder
hos Legeakademiet i 2023

10 %

Maksimal rabat på Legeakademiet
gennem Visma LogBuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til Legeakademiet

Legeakademiet har pt. 2 rabatkode(r), der giver dig op til 10 % i rabat på dit næste køb!

Få en eksklusiv rabataftale hos Legeakademiet gennem LogBuy! Som medarbejder eller medlem af en fordelsklub kan du spare op til 10% på kvalitetslegetøj, der udvikler både krop og hjerne. Legeakademiet, grundlagt i 2005 af danske mødre Ann og Jane, tilbyder et bredt udvalg af legetøj fra løbecykler til robotter. Deres webshop Legetanterne samarbejder med lokale iværksættere og traditionsrige legetøjsproducenter fra hele verden for at lege børn klogere. Udover at tilbyde legetøj, tilbyder Legeakademiet også gratis viden om leg og læring gennem deres podcast, blog og nyhedsbrev. Besøg Legeakademiet i kategorien Hjemmet på LogBuy og få glæde af deres fantastiske tilbud!

  • Fast rabat på webshop (gælder ikke allerede nedsatte varer.)

  • Spar 10% - gælder ikke nedsatte varer, "god pris" & "fritaget for rabat

Få glæde af en eksklusiv rabataftale hos Legeakademiet gennem LogBuy! Som medarbejder eller medlem af en fordelsklub kan du spare op til 10% på kvalitetslegetøj, der udvikler både krop og hjerne. Legeakademiet, grundlagt i 2005 af danske mødre Ann og Jane, tilbyder et bredt udvalg af legetøj fra løbecykler til robotter.

Legetanternes webshop går forrest med alt fra løbecykler, sansebolde og kæpheste til robotter, kuglebaner og mikroskoper. Hos Legeakademiet tror vi på, at leg kan være en sjov og motiverende måde for børn at udvikle sig på. Derfor samarbejder vi både med lokale iværksættere og traditionsrige legetøjsproducenter fra hele verden for at lege børn klogere. Vi har også et særligt fokus på neurologisk diversitet og har derfor masser af legetøj på hylderne til børn med særlige behov eller interesser.

Men Legeakademiet tilbyder mere end bare legetøj. Her får du også et helt univers af gratis viden om leg og læring. Du kan lytte til vores podcast Kloge Åge, læse vores blog Klog på Leg med masser af ekspertviden og gode ideer, og få vores inspirerende nyhedsbrev tilpasset børns hverdag. Vi er bevidste om, at det kan være svært som forælder at vælge det rette legetøj til sit barn, og derfor tilbyder vi altid kompetent vejledning i, hvordan legetøjet virker, hvilke fordele det har hos dit barn, og hvad det er lavet af.

Legeakademiet er nu tilgængeligt på LogBuy, og vi har hele to fantastiske tilbud til dig! Et af vores tilbud giver dig mulighed for at spare 10% på dit køb. Dette tilbud gælder dog ikke nedsatte varer, "god pris" og produkter, der er fritaget for rabat. Tag et kig på vores udvalg og få glæde af de gode tilbud hos Legeakademiet i kategorien Hjemmet på LogBuy.

Så tag med os på en rejse fyldt med sjov og læring. Besøg Legeakademiet på LogBuy og få fingrene i kvalitetslegetøj til en fantastisk pris. Vi ser frem til at kunne hjælpe dit barn med at udvikle sig gennem leg og ved at inspirere dig som forælder. Vi ses hos Legeakademiet!

Legeakademiet

Om Legeakademiet

Legeakademiet blev startet i 2005 af to danske mødre, Ann og Jane, der lige siden har lært danske forældre at tilbyde deres børn kvalitetslegetøj, der udvikler både krop og hjerne. Legetanternes webshop går forrest med alt fra løbecykler, sansebolde og kæpheste til robotter, kuglebaner og mikroskoper, og vi samarbejder både med lokale iværksættere og traditionsrige legetøjsproducenter fra hele verden for at lege børn klogere. Hos Legeakademiet får du et helt univers af gratis viden om leg og læring, og du kan lytte til vores podcast Kloge Åge, læse vores blog Klog på Leg med masser af ekspertviden og gode ideer, få vores inspirerende nyhedsbrev tilpasset børns hverdag og altid få kompetent vejledning i, hvordan legetøjet virker, hvad det gavner hos dit barn, og hvad det er lavet af. Vi tror på, at alle børn kan udvikle sig, og vi hjælper dig til at vælge legetøj, der støtter dit barn til det næste udviklingstrin gennem sjov og motiverende leg. Vi tager neurologisk diversitet alvorligt, så vi har masser af legetøj på hylderne til børn med særlige behov eller interesser. Vi glæder os til at se dig.

Er der en rabatkode til Legeakademiet?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til Legeakademiet ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for Legeakademiet, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på Legeakademiet?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på Legeakademiet. De anbefales dog at man tilmelder sig Legeakademiet, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med Legeakademiet, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.