Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Velvære

4
+

Aktive rabatkoder
hos Matas i 2023

6
%

Maksimal rabat på Matas
gennem Visma Logbuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til Matas

Matas har pt. 4 rabatkode(r), der giver dig op til 6 % i rabat på dit næste køb!

Matas

Om Matas

Matas slogan er: "Skønhed & velvære for livet". Matas blev stiftet som en kæde i 1949 og er i dag Danmarks største detailkoncern inden for skønhed, sundhed og velvære. Med deres over 290 butikker kan du altid finde en Matas nær dig. Deres kernekompetence er den gode service, som er kommet på baggrund af personalets grundige uddannelse. Foretrækker du at gøre dine køb hjemmefra? Intet problem - udforsk deres online univers, der udbyder tusindvis af produkter. De glæder sig til at byde dig velkommen!

Er der en rabatkode til Matas?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til Matas ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for Matas, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på Matas?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på Matas. De anbefales dog at man tilmelder sig Matas, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med Matas, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.