Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Ferie

1
+

Aktive rabatkoder
hos NOVASOL i 2023

10
%

Maksimal rabat på NOVASOL
gennem Visma Logbuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til NOVASOL

NOVASOL har pt. 1 rabatkode(r), der giver dig op til 10 % i rabat på dit næste køb!

NOVASOL

Om NOVASOL

NOVASOL – feriehuse og lejligheder i hele Europa Hos NOVASOL finder du det største udvalg af individuelle ferieboliger i hele Europa. Vælg mellem alt fra hyggelige danske sommerhuse til luksusvillaer med egen pool i sydens sol. Deres salgsafdeling er også altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette feriebolig.

Er der en rabatkode til NOVASOL?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til NOVASOL ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for NOVASOL, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på NOVASOL?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på NOVASOL. De anbefales dog at man tilmelder sig NOVASOL, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med NOVASOL, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.