Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Velvære

2
+

Aktive rabatkoder
hos PLUS1 Tandlægeklinik i 2023

10 %

Maksimal rabat på PLUS1 Tandlægeklinik
gennem Visma LogBuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til PLUS1 Tandlægeklinik

PLUS1 Tandlægeklinik har pt. 2 rabatkode(r), der giver dig op til 10 % i rabat på dit næste køb!

Få en rabataftale hos PLUS1 Tandlægeklinik gennem LogBuy og spar op til 10% med en rabatkode. Hos PLUS1 Tandlægeklinik får du en professionel behandling, uanset om du skal have et simpelt eftersyn eller en kompleks behandling. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere alle dine bekymringer, så du føler dig tryg i tandlægestolen. Når du besøger vores klinikker, vil du opleve en behagelig oase, hvor du kan slappe af inden din behandling. Kontakt os på telefon 3670 7600, og besøg en af vores fire centralt placerede klinikker i Ballerup, Rødovre, Field's og City ved Hovedbanegården. LogBuy tilbyder også et fantastisk tilbud på en tandundersøgelse og tandrensning til kun 399 kr. PLUS1 Tandlægeklinik hører til kategorien Velvære.

  • Spar på større behandlinger, fx fyldninger, lokalbedøvelse og rodbehandlinger

  • Tandundersøgelse og tandrensning til 399,-

Hos PLUS1 Tandlægeklinik kan du nu få en fantastisk rabataftale gennem LogBuy og spare op til 10% på dine tandbehandlinger. Som medarbejder eller medlem af en fordelsklub har du mulighed for at drage fordel af denne eksklusive aftale.

PLUS1 Tandlægeklinik tilbyder en professionel og omfattende behandling, uanset om du blot har brug for et simpelt eftersyn eller en mere kompleks behandling. Vores dedikerede team af tandlæger er specialiserede i at imødekomme alle dine bekymringer og sørge for, at du føler dig tryg og i gode hænder under hele dit tandlægebesøg. Vi tager os altid god tid til hver enkelt patient for at sikre, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

Når du ankommer til vores klinikker, vil du straks mærke den afslappende atmosfære i vores behagelige oase. Her kan du nyde rolige omgivelser og forkæle dig selv med en kop velsmagende kaffe eller te, inden din behandling begynder. Vi ønsker, at du skal føle dig afslappet og tryg, så vores team af empatiske behandlere kan give dig den bedst mulige oplevelse.

Vi har fire centralt placerede klinikker i Ballerup Healthcare Center, Rødovre Centrum, Field's og City ved Hovedbanegården. Uanset hvor du befinder dig, er vi tæt på, så du nemt kan få den tandlægebehandling, du har brug for. Du kan kontakte os på telefonnummer 3670 7600 for at booke en tid, eller hvis du har spørgsmål angående vores behandlingstilbud.

Gennem LogBuy kan du drage fordel af vores fantastiske tilbud på tandbehandlinger. Et eksempel på et af vores tilbud er en tandundersøgelse og tandrensning til kun 399,-. Dette er en fantastisk mulighed for at få den nødvendige tandpleje til en yderst favorabel pris.

PLUS1 Tandlægeklinik er placeret i kategorien Velvære på LogBuy-platformen. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder denne attraktive rabataftale, der gør det muligt at opretholde en god og sund mundhygiejne uden at sprænge budgettet.

Så bliv medlem af LogBuy i dag eller udnyt din medlemsfordel, og få en rabataftale hos PLUS1 Tandlægeklinik. Spar op til 10% på vores kvalitetsbehandlinger og få en strålende og smuk tandplejeoplevelse. Ring til os på telefon 3670 7600 og book din tid, eller besøg en af vores fire klinikker placeret i Ballerup, Rødovre, Field's og City ved Hovedbanegården. Vi ser frem til at tage imod dig og sikre dit smil.

PLUS1 Tandlægeklinik

Om PLUS1 Tandlægeklinik

Vi tilbyder en professionel behandling, og hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen. Hos os vil du opleve engagerede og empatiske behandlere. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling. Kontakt os på telefon 3670 7600 Vi har fire centralt placeret klinikker • Ballerup Healthcare Center • Rødovre Centrum • Field’s • City ved Hovedbanegården

Er der en rabatkode til PLUS1 Tandlægeklinik?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til PLUS1 Tandlægeklinik ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for PLUS1 Tandlægeklinik, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på PLUS1 Tandlægeklinik?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på PLUS1 Tandlægeklinik. De anbefales dog at man tilmelder sig PLUS1 Tandlægeklinik, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med PLUS1 Tandlægeklinik, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.