Skip to content

Rabatkoder i kategorien: Spisesteder & Oplevelser

1
+

Aktive rabatkoder
hos Smartbox i 2023

15 %

Maksimal rabat på Smartbox
gennem Visma LogBuy

500.000
+

Visma LogBuy kunder,
har eksklusivt adgang til rabatten

Rabatkoder til Smartbox

Smartbox har pt. 1 rabatkode(r), der giver dig op til 15 % i rabat på dit næste køb!

Med en rabataftale hos LogBuy kan du spare op til 15% på oplevelsesgaver hos Smartbox.dk. Smartbox tilbyder en bred vifte af oplevelser, som spænder fra middage og spadage til helikopterflyvninger og hotelophold. Der er med andre ord noget for enhver smag, og kun fantasien sætter grænser. Hvis du ønsker at overraske en særlig person, er en Smartbox en genial gaveidé. Er du i tidsnød, så kan du vælge en e-Smartbox, der lander i modtagerens inbox blot 15 minutter efter bestillingen. Så hvorfor vente? Tag del i LogBuys rabataftale og gør en vigtig person glad i dag.

Med en rabataftale hos LogBuy kan du opnå en eksklusiv rabat på oplevelsesgaver hos Smartbox.dk. Smartbox er en virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke oplevelser, som betyder noget. Uanset om det er en fødselsdag, jul eller andre mærkedage, eller bare for at fejre gode resultater i virksomheden, fortjener alle en påmindelse om, at de er værdsat.

En Smartbox er den perfekte gaveidé, der tænker ud af boksen og tilbyder en bred vifte af oplevelser. Gaverne spænder fra lækre middage og afslappende spadage til sjove helikopterflyveture og spændende hotelophold i ukendte byer. Kun fantasien sætter grænser for de oplevelser, man kan give.

Hvis du ønsker at give en gave her og nu, er der ingen grund til at fortvivle. Du kan vælge en e-Smartbox, der leveres direkte til modtagerens inbox blot 15 minutter efter bestilling. Med LogBuys rabataftale kan du endda spare op til 15% på dit køb hos Smartbox.dk, hvilket gør oplevelsen endnu mere attraktiv.

Typisk får man adgang til LogBuy som en del af ens medarbejdergoder eller som medlem af en fordelsklub. LogBuy tilbyder en lang række af rabatter og tilbud inden for forskellige kategorier, herunder spisesteder og oplevelser. Smartbox hører til denne kategori og tilbyder attraktive rabatter på deres oplevelsesgavekort.

Så hvorfor vente med at glæde en særlig person? Tag del i LogBuys rabataftale og spar op til 15% på oplevelsesgaver hos Smartbox.dk. Skab glæde og overrask med en Smartbox, der er fyldt med oplevelser, der betyder noget. Vælg mellem middage, spadage, helikopterflyvninger og hotelophold - mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Bestil en e-Smartbox, og glæd modtageren allerede i dag.

Smartbox

Om Smartbox

Sammen om oplevelser, der betyder noget Man kan altid finde en god grund til at give en gave – nogle gange er det en helt åbenlys anledning som en fødselsdag, jul eller en mærkedag, men det kan også være gode resultater i virksomheden, der skal fejres med en gave. Hvem fortjener ikke en påmindelse om, at de er værdsat? Oplevelsesgaver er geniale at overraske med. Smartbox inviterer til at tænke ud af boksen og prøve noget nyt, så modtageren kan gøre det samme. En Smartbox er fuld af oplevelser, som kan være alt fra en lækker middag, til en spadag, til en sjov helikopterflyvetur eller til et hotelophold i endnu ukendte og spændende byer – kun fantasien sætter grænser. Skal gaven gives nu og her? Så fortvivl ikke! Løsningen er en e-Smartbox. Den lander i inbox'en 15 minutter efter bestilling og er klar til at skabe glæde hos modtageren.

Er der en rabatkode til Smartbox?

Det er ofte muligt at finde rabatkoder til Smartbox ved at søge på relevante hjemmesider og platforme, men glem ikke at LogBuy har den største database med rabataftaler. Det kan være en god idé at undersøge, om der er nogen aktuelle rabatkoder tilgængelige for Smartbox, inden du foretager dit køb, da dette kan hjælpe dig med at spare penge.

Hvor kan man finde rabatkoder?

Rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider og platforme, herunder rabatkupon-sider, online-fora og sociale medier. Nogle online-butikker tilbyder også rabatkoder til deres kunder via deres nyhedsbreve eller reklamer. Det kan også være en god idé at følge dine foretrukne butikker på sociale medier eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få opdateringer om eventuelle rabatkoder eller kampagner.

Endelig er den nok bedste idé er at få adgang til LogBuy Platformen, hvor der er masser af rabataftaler, der virker.

Hvordan får jeg adgang til LogBuys portal?

Du kan få adgant til LogBuy gennem din arbejdsgiver, udfyld formularen her også kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er der tilbud på Smartbox?

Det er svært at sige hvornår præcist at der er tilbud på Smartbox. De anbefales dog at man tilmelder sig Smartbox, nyhedsbreve osv.

Det er også en stor anbefaling at få adgang til LogBuy platformen, hvor vi altid har de seneste rabataftaler med Smartbox, så skal du ikke sidde og vente på at der kommer noget på tilbud.