Skip to content
Back to Blog
Rabatter

Book din flyrejse med skyhøj rabat

Inflationen har gjort det endnu dyrere at rejse - både i Danmark og resten af verden. Visma LogBuy har dog samlet et hav af rabatter hos populære rejsepartnere.

Man kan ikke lægge skjul på, at inflationen har gjort det endnu dyrere at tage på ferie - både i Danmark og resten af verden. Hos Visma LogBuy har vi heldigvis samlet et hav af rabatter og andre fordele gennem vores rejsepartnere, så du kan få mest muligt ud af dine penge.

Inflationens indflydelse: Stigende priser på flyrejser

I de seneste år har vi været vidner til en stigning i flypriserne rundt omkring i verden. En af de vigtigste faktorer, der har bidraget til denne stigning, er inflationen.

Den primære årsag til, at inflationen har gjort luftfart dyrere, er stigningen i omkostningerne for flyselskaberne. Når priserne på disse faktorer stiger på grund af inflationen, påvirker det direkte flyselskabernes driftsomkostninger. For at kompensere for disse øgede omkostninger er flyselskaberne nødt til at hæve priserne på flybilletter.

En anden faktor, der har bidraget til stigningen i flyrejsepriserne, er den generelle efterspørgsel efter flyrejser. I takt med at verdensøkonomien er vokset, er flere og flere mennesker begyndt at rejse med fly.

En tredje faktor er, at folk har fået en større trang til at rejse efter at være isoleret i sin egen boble under coronakrisen.

Inflationen har også indvirket til prisstigninger på forskellige varer og tjenesteydelser inden for rejsebranchen. For eksempel er priserne på hotelophold, mad og transport steget som følge af den generelle stigning i omkostningerne. Dette har indirekte påvirket flyrejsepriserne, da rejsende er nødt til at tage højde for de samlede udgifter ved deres rejser, herunder udgifterne til flybilletter.

I en tid med stigende inflation kan det være en udfordring for rejsende at finde billige flyrejser. Det kan Visma LogBuy heldigvis hjælpe dig med. Her kan du spare penge hos eftertragtede rejseselskaber såsom Apollo, Sunweb og NOVASOL.

 

Findes der måder at reducere priserne på flyrejser, selvom inflationen stiger?

Ja, der findes måder at reducere priserne på flyrejser, selvom inflationen stiger. Du kan bestille din flybillet i god tid og være fleksibel med dine rejsedatoer. Derudover kan du også holde øje med flyselskabernes tilbud og kampagner, samt overveje alternative lufthavne og rejseruter. En anden mulighed er at benytte dig af Visma LogBuy.

Visma LogBuy er Danmarks førende fordels- og rabatportal. Her finder du mere end 2800 forskellige rabataftaler fra de mest attraktive brands og virksomheder.

Med Visma LogBuy kan du spare penge på din flyrejse ved at udnytte de eksklusive rabatkoder og fordele, som der tilbydes. Visma LogBuy samarbejder med flyselskaber for at tilbyde rejserabatter til dig. Det gælder både København og Billund lufthavn, men kan også være mellem destinationer i resten af verden. Du kan gennemse de tilgængelige tilbud og finde de bedste priser på flyrejser til dit foretrukne rejsemål.

Her er eksempler på, hvad du kan få rabat på i forbindelse med din flyrejse:

  • Flybilletter
  • Hoteller og indkvartering
  • Pakketilbud
  • Biludlejning
  • Turistattraktioner

Hvorfor er det vigtigt at holde ferie?

Som H.C. Andersen engang sagde: “At rejse er at leve”. Nedenfor kan du læse flere årsager til rejser øger din livskvalitet:

Afslapning og stressreduktion

Ferier giver dig mulighed for at trække dig tilbage fra den daglige rutine, slappe af og genoplade. Det kan være en værdifuld tid til at slippe af med stress og bekymringer, hvilket kan have positive virkninger på dit fysiske og mentale velvære.

Udforskning og eventyr

Ferier giver dig mulighed for at opdage nye steder, kulturer og oplevelser. Det kan være spændende at udforske ukendte destinationer, besøge historiske steder, nyde naturlige vidundere eller opleve forskellige former for underholdning og aktiviteter. Rejser beriger vores liv ved at give os nye perspektiver og åbne vores sind.

Kvalitetstid med familie og venner

Ferier er en fantastisk mulighed for at tilbringe tid med dine nærmeste. Det giver mulighed for at skabe minder sammen, styrke båndene og nyde hinandens selskab uden for dagligdagens travlhed. Ferier kan bidrage til at opbygge stærkere relationer og øge følelsen af samhørighed.

Selvudvikling og læring

At rejse kan være en kilde til personlig vækst og udvikling. Du udfordres til at tilpasse dig nye situationer, lære om forskellige kulturer og udvide din horisont. Det kan også hjælpe med at forbedre dine kommunikationsfærdigheder, åbne dit sind for nye idéer og øge din kulturelle følsomhed.

Genoplivning af kreativitet og inspiration

At bryde ud af den daglige rutine og opleve nye omgivelser kan genoplive din kreativitet og give inspiration til personlige eller professionelle projekter. Rejser kan tilbyde en ny måde at se verden på og udløse nye idéer og perspektiver.

Sundhedsmæssige fordele

Ferier giver dig mulighed for at deltage i fysiske aktiviteter og udendørs rekreation. Det kan omfatte vandreture, svømning, dykning, skiløb, yoga eller bare at nyde naturen. Dette kan forbedre dit helbred, øge din energi og forbedre dit velbefindende.

 

Hvad kan jeg ellers spare penge på hos Visma LogBuy?

Med Visma LogBuy kan en husstand med en enkelt person opnå en samlet årlig besparelse på 10.530 kroner på alt fra Apollo til Zoologisk Have. En familie på fire kan desuden spare næsten 17.000 kroner årligt.

Det gælder bl.a. følgende områder:

  • Dagligvarer og måltidskasser
  • Benzin
  • Børnetøj
  • Elektronik
  • Services

Der er altså mange penge at spare, hvis man har adgang til Visma LogBuy. Men måske du undrer dig over, hvordan du selv får adgang?

 

Hvordan får jeg adgang til Visma LogBuys rabatter og fordele?

Hvis din arbejdsplads endnu ikke har adgang til LogBuys rabatportal, bør du kontakte den nærmeste HR-ansvarlige. Det er gavnligt for medarbejderne at have adgang til besparelser, især i disse krisetider, hvor pengene ikke strækker sig så langt som før.

LogBuy kan også være en effektiv strategi for virksomheden til at fastholde og tiltrække værdifulde medarbejdere. Dette opnås ved at tilbyde en omfattende pakke af personalegoder gennem LogBuys eksklusive rabatunivers.

LogBuy er vejen til gode rabatter og medlemsfordele, som kan gøre en betydelig forskel i medarbejdernes økonomi. Uanset om de leder efter billige flybilletter eller nedsatte priser på tøj og sko, kan de finde det på LogBuys rabatportal.

 

 

Latest Articles

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Man behøver ikke at rejse jorden rundt, for at skabe uforglemmelige oplevelser. Fra strand til skov, fra østkyst til vestkyst - Tag på somm...

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere få mere økonomisk frihed med en fordelagtig bruttolønsordning, der gælder alt fra hardware til transporttilbud.

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

Optimér din virksomheds fremtid med en stærk markedsføringsplan for 2024. Med denne guide kan I skabe værdi, nå målgruppen og boost jeres s...