Skip to content
Back to Blog
HR

Fasthold værdifulde medarbejdere med personalegoder

Inflationen betyder, at dine ansattes penge ikke rækker så langt, som de gjorde engang. Med Visma LogBuy kan dine ansatte spare penge på alt fra Apollo til Zalando.

Sådan hjælper du dine medarbejdere gennem inflationen

Med inflationen stiger alle former for leveomkostninger. Det har de fleste oplevet de seneste år. Pengene rækker simpelthen ikke lige så langt, som de gjorde tidligere. 

Priserne på fødevarer og afdrag på realkreditlån er steget, og udgifterne til både el og brændstof er skudt i vejret. Det lyder nedslående, og det kan også være en hård tid at komme igennem. 

Når vi oplever økonomisk ustabilitet, kan virksomhederne hjælpe medarbejderne med at reducere deres udgifter på forskellige måder. Mange medarbejdere vil måske foretrække en højere løn eller økonomiske bonusser, men det er mere fordelagtigt at tilbyde personalegoder.

Med Visma LogBuy kan en familie på fire spare næsten 17.000 kroner årligt. 

Personalegoder kan dække mange af hverdagens udgifter

Som HR-afdeling kan du give dine medarbejdere muligheden for at spare penge på en lang række af hverdagens fornødenheder ved at blive en del af Visma LogBuy. 

Visma LogBuy er Danmarks største fordels- og rabatportal, hvor medarbejdere kan finde rabataftaler på mere end 2800 attraktive brands og virksomheder. 

Adgang til disse personalegode giver medarbejderne mulighed for at lave store besparelser på alt fra mad, vin og tøj til rejser og oplevelser for hele familien. 

Undersøgelser viser, at besparelser på dagligdagsprodukter ligger øverst på listen over de personalegoder, som medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgiver. Det kan du imødekomme med Visma LogBuy, der medvirker til at øge glæden og engagementet på arbejdspladsen. 

Hvor meget kan medarbejderne spare? 

Der er meget at spare med Visma LogBuys mange rabatter. Hvis I ikke tager vores ord for gode varer, har Nykredit lavet en forbrugersammenligning, der viser, hvad dine medarbejder årligt sparer som henholdsvis enkeltperson og som en familie på fire. 

Når en husstand med en enkelt person lægger alle rabatter for et år sammen, bliver det til en samlet besparelse på 10.530 kroner. 

Hvis man laver samme regnestykke med en familie med to voksne og to børn, stiger den samlede årlige besparelse til 16.690 kroner. 

Dine medarbejdere misser aldrig en rabat med Fordelsknappen

Med et udvalg på næsten 3000 forretninger, serviceydelser og webshop med rabatter og fordele kan det sommetider være en udfordring at huske, hvor du kan få rabat. 

Visma LogBuy har derfor udviklet Fordelsknappen, som bliver installeret i browseren, så der altid vil dukke en blå knap op, når medarbejderne besøger en webshop, hvor de kan spare penge. 

Med Fordelsknappen går medarbejderne aldrig glip af et godt tilbud. Google vil altid gøre dem opmærksom på rabatter fra Visma LogBuy.

Rabatter på dagligvarer og måltidskasser

Med Visma LogBuy sparer de ansatte penge, men der er også mulighed for at spare tid på indkøb og aftensmaden, så der er mere tid til at være sammen med familie og venner. 

Visma LogBuy har indgået et samarbejde med Nemlig.com, der giver brugerne mulighed for at få leveret deres dagligvarer direkte til hoveddøren. 

Hvis dine medarbejdere mangler inspiration til aftensmaden og eksempelvis gerne vil spise mere fisk eller grønt, tilbyder Visma LogBuy mange muligheder for både inspiration og rabatter. 

Det kan de gøre med måltidskasser fra Aarstiderne, som har en masse økologiske grøntsager og inspirerende opskrifter. De tilbyder både veganske, vegetariske og fleksitariske kasser. 

Et andet alternativ til lækker og hurtig aftensmad er måltidkasser fra HelloFresh. Her kan du selv udvælge de enkelte retter, så du er sikker på at få noget, hele familien kan lide. Der er samtidig altid mulighed for vegetariske retter. 

Spar penge på benzin og børnetøj

Generelt er der en efterspørgsel på rabatter til brændstof, elektronik samt tøj og sko. Hvis dine medarbejdere har en eller flere biler i husstanden, kan de spare penge ved at oprette et brændstofkort hos Shell eller Q8. Q8 smider også en gratis bilvaske oveni.

Hvis bilen skal et smut på værksted eller skal skifte til sommerdæk, er det også en flot rabat at hente på alle Quickpoints værksteder. Det samme gælder for Euromaster. 

Når ansatte er ramt af inflationen, bliver tøjbudgettet også reduceret. Men særligt børnefamilier er stadig nødsaget til at købe tøj og sko, når sæsonen skifter. 

Derfor kan det være en stor hjælp med gode rabataftaler. Visma LogBuy giver adgang til rabatter på tøj til hele familien på anerkendte webshops som Stylepit, H&M og Zalando.

Fasthold jeres værdifulde medarbejdere

Som virksomhed kan I være med til at fastholde jeres dygtige medarbejdere ved at tilbyde attraktive personalegoder med Visma LogBuys fordelsportal. Det kan være en god måde at anerkende medarbejdernes hårde arbejde og samtidig øge produktiviteten. Det kan også være et værktøj til at tiltrække nye talenter til jeres virksomhed.

Latest Articles

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Man behøver ikke at rejse jorden rundt, for at skabe uforglemmelige oplevelser. Fra strand til skov, fra østkyst til vestkyst - Tag på somm...

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere få mere økonomisk frihed med en fordelagtig bruttolønsordning, der gælder alt fra hardware til transporttilbud.

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

Optimér din virksomheds fremtid med en stærk markedsføringsplan for 2024. Med denne guide kan I skabe værdi, nå målgruppen og boost jeres s...