Inflationen er her.

Hjælp dine medarbejdere gennem inflationen med personalegoder

Inflationen har betydet, at danskere har fået færre penge mellem hænderne i takt med de voldsomme prisstigninger på en lang række af dagligdagens fornødenheder som madvarer, brændstof og tøj til børnene.

Skrevet af Patrick T. Rasmussen
HR

Som arbejdsgiver kan du hjælpe dine medarbejdere med at få mere for pengene med Visma LogBuy.

Med Visma Logbuy kan du tilbyde eksklusive rabatter til dine medarbejdere, der kan spare mange penge om året på alt fra mad, vin og sko til renovering af hjem og have.

Herunder kan du læse mere om, hvordan personalegoder kan hjælpe medarbejdere gennem inflationen.

Medarbejderne efterspørger besparelser på dagligdagsprodukter

Undersøgelser viser, at besparelser på dagligdagsprodukter ligger øverst på listen over de personalegoder, medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgivere. 

Med Visma Logbuy kan du imødekomme ønsket og samtidig øge dine medarbejderes glæde og engagement ved at give dem rabatter på mere end 2800 attraktive brands og virksomheder.

Hvor meget kan man spare?

Der er en del at spare med Visma Logbuys mange rabatter. Vi har lavet et regneeksempel, der viser, hvor meget man som enkeltperson eller familie med to voksne og to børn årligt sparer.

Når man sammenlægger alle fordelene på både ferier, mad, gaver, tøj og meget andet over et år, opnår den gennemsnitlige medarbejder en samlet besparelse på 10.530 kroner som enkeltperson og 16.690 kroner i en familie på fire.

Undgå at misse rabatter med Fordelsknappen

Visma Logbuy har aftaler med utallige virksomheder, og derfor det være rart med en hjælpende hånd, når du handler online. Derfor har vi udviklet Fordelsknappen, så du ikke misser chancen for en god rabat. 

Du installerer nemt og hurtigt Fordelsknappen i din browser. Derefter vil den blå fordelsknap altid dukke op, når du støder på en side med rabatter i dine Google-søgninger. 

På den måde bliver du altid gjort opmærksom på, hvor du kan få en god pris med LogBuy. Når du er logget ind, kan du klikke dig direkte ind til rabatkoden.

Måltidskasser med grønne alternativer stormer frem

Mange forsøger at skære ned på indtaget af kød og få flere grøntsager ind i kosten. Med LogBuy kan medarbejderne bestille måltidskasser med et grønt fokus og få givtige rabatter på dem.

Leverandører som Årstiderne eller HelloFresh har deres fokus på plantebaserede retter, som bliver leveret til døren med inspirerende opskrifter til hurtig og sund aftensmad. Det giver medarbejdere mere tid til at nyde deres fritid sammen med børn og familie. 

De fleste leverandører har skåret ned på kød og fisk i måltidskasserne, men det er stadig muligt at tilvælge animalske fødevarer, hvis man ikke klar til en vegetarisk eller vegansk kost.

Rabatter på alt til mobilen

I dag har alle brug for en mobiltelefon og med et abonnement hos Visma LogBuy, kan medarbejdere få rabatter på deres telefonregning med enten eesy, OiSTER eller Telmore

Hvis de i stedet vil spare penge på en ny telefon, er der rabatter at hente hos både Samsung og Apple. Hvis den nye telefon skal beskyttes mod skader, er der mulighed for skærmbeskyttelse eller et cover fra Panzerglass eller Mobilcovers.com.  

Benzin og værkstedsregninger er en sur udgift

Hvis jeres medarbejdere har en eller flere biler i husstanden og dagligt kører til og fra arbejde, ved de, der er mange udgifter forbundet med at være bilist. Derfor kan der være flotte besparelser ved at oprette et brændstofkort hos Shell eller Q8. Sidstnævnte giver også rabat på bilvask. 

Hvis bilen skal en tur på værksted eller have skiftet vinterdækkene, kan I tilbyde rabatter på alle Quickpointer- og Euromasters-værksteder som en del af personalegoderne med Visma LogBuy.

Tøj og sko til hele familien

I de fleste husstande er tøjbudgettet blevet mindre det seneste stykke tid. Derfor vil gode rabatter på tøj til hele familien falde på et tørt sted hos mange medarbejdere. Visma LogBuy har gode rabataftaler med budgetvenlige butikker som H&M og Zalando.

Et stærkt værktøj til fastholdelse af værdifulde medarbejdere

Inflationen kan betyde, at nogle medarbejdere må skære drastisk ned på deres forbrug eller undvære en ferie. For andre kan det tvinge dem til at finde et nyt arbejde med højere løn eller flytte til et nyt område med lavere boligpriser. 

Som arbejdsgiver kan I fastholde jeres medarbejdere ved at tilbyde en omfattende lønpakke med gode personalegoder som Visma LogBuy. For virksomheden er det et godt værktøj til fastholde jeres nuværende talentmasse, men samtidig tiltrække og ansætte nye medarbejdere.