Skip to content
Back to Blog
HR

Opnå købekraft som de store virksomheder

På trods af en lille købekraft kan din virksomhed opnå de samme rabatter, som virksomheder med en stor købekraft gennem Visma LogBuy Business.

Få en indkøbspolitik med købekraft som de store virksomheder

Mange små virksomheder ønsker at få de samme rabatter, som store virksomheder. Dog afhænger rabatterne typisk af, hvor stor en købekraft, virksomhederne har. Men bare rolig - med Visma LogBuy Business har du mulighed for at opnå samme konkrete rabatter - uanset størrelsen på din virksomhed.

Visma LogBuy Business giver adgang til en rabat- og fordelsportal, der henvender sig til virksomheder. De har forhandlet gode rabatter på plads for dig, så du blot skal udvælge og bruge løs af dem, der er attraktive for dig og din virksomhed.

Visma LogBuy Business har indhentet rabataftaler på alle typer af standardvarer samt services, man behøver for at få en virksomhed til at køre godt rundt. Det gælder alt fra biler, brændstof og madordninger til rejser, kaffe og elektronik.

Herunder kan du blive meget klogere på alle fordelene med Visma LogBuy Business.

 

Professionelle leverandører

LogBuy har over 20 års erfaring med at forhandle gode aftaler på plads til både private forbrugere og virksomheder. Der udvælges udelukkende anerkendte og professionelle partnere, så du er garanteret en troværdig handel og produkter af højeste kvalitet på trods af attraktive fordele.

Den klare fordel med Visma LogBuy Business er, at du slipper for besværet med at skulle gennemsøge markedet for gode priser og fordele. I stedet har du alt samlet ét sted, som du nemt har adgang til i hverdagen. Uanset størrelsen på din virksomhed er der penge og tid at spare med Visma LogBuy Business.

LogBuy har fået fordelagtige aftaler på plads på alt fra forsikringsselskabet Tryg til hotelkæden Scandic, elektronikgiganten Apple eller Lomax, der har alt i kontorforsyning.

Visma LogBuy Business udbyder alle kategorier

Visma LogBuy Business sørger for, at din virksomhed får rabat på alle typer af kategorier. Læs et udpluk nedenfor.

Dagligvarer: Nemlig.com leverer dagligvarer til din virksomhed, når det passer jer. Som erhvervsmedlem af Visma LogBuy Business kan du drage fordel af de rabatter, som er forhandlet på plads. Dermed kan du spare penge på daglige indkøb til det kolde frokostbord i kantinen eller til firmafesten, hvor I får alt fra drikkevarer til snacks leveret lige til døren.

Brændstof: Circle K holder dig og din virksomhed godt kørende. Få rabat på brændstof og bilvask på Danmarks førende stationer og få samlet alt brændstofkøb på samme faktura - nemmere bliver det ikke.

Elektronik: Elgiganten Erhverv tilbyder både elektronikprodukter og hvidevarer samt forskellige serviceydelser som letter det daglige arbejde hos jer. Få et højt serviceniveau, konkurrencedygtige priser og et bredt sortiment.

 

En indkøbsassistent med mange fordele

Betragt os som din indkøbsassistent. Med få klik får din virksomhed nemlig adgang til vores erfaring og store netværk, som sikrer dig store fordele og de bedste priser.

Når du bruger Visma som din indkøbsassistent, kan du nemt og simpelt købe dine varer direkte hos leverandøren. Når du har planlagt et større indkøb, bør du slå vejen forbi vores indkøbsportal, hvor du hurtigt kan danne dig et samlet overblik over alle rabataftaler.

Vi dækker alle kategorier. Gennem årene har vi snakket med et hav af virksomhedsejere for at forstå, hvilke områder der er mest behov for at spare penge på. De mest populære kategorier er dagligvarer, elektronik, rekruttering, kontorartikler, brændstof samt rejser og forsikring.

 

Spar penge på lækker kaffe til kontoret

Hvis du er træt af den gamle pulverkaffe på kontoret, kan du som erhvervskunde hos Visma opgradere kaffeoplevelsen med en kaffemaskine fra Nespresso. Det er nogt enhver afdeling vil sætte pris på. Med en professionel Nespresso-kaffemaskine får du en lækker løsning til kontoret, som både vil imponere dine medarbejdere og gæster.

Med Visma LogBuy Business kan du eksklusivt købe eller lease Nespressos kaffemaskiner, der kommer i tre modeller alt efter størrelsen og behovet i din virksomhed: 

  • Den mindste version er en lille og kompakt kaffeløsning til et mindre kontor eller et mødelokale, der er placeret langt væk fra køkkenet.
  • Så er der den mellemstore udgave, som dækker behovet for virksomheder i mellemstørrelsen.
  • Til sidst er der den store kaffemaskine med to bryghoveder, der dagligt dækker behovet på kontorer med over 50 ansatte.

Uanset om du ønsker rabataftaler på kaffe, forsikringer eller kontormøbler, finder du en lang række fordelagtige priser til erhvervsdrivende på Visma LogBuys indkøbsportal.

 

Visma LogBuy Business skaber også medarbejdertilfredshed

Visma LogBuy Business er ikke kun en fordel for din virksomheds købekraft. Det kan også være en effektiv strategi for at gøre dine medarbejdere glade på arbejdspladsen. Som bonus viser flere studier endda, at medarbejderfordele kan øge de ansattes produktivitet. For de ting som Visma LogBuy Business åbner op for, er til gavn for medarbejderne - uanset om det er den nye arbejdstelefon, frugtkurven eller kaffe.

Så hvis du vil fastholde dine medarbejdere og tiltrække nye talenter samt nå virksomhedens mål, bør du overveje at få adgang til Visma LogBuy Business. Det kan være en af løsningerne til at styrke medarbejdertrivsel og arbejdsindsats (win-win).

Hos Visma LogBuy Business er det ligegyldigt, hvilken type virksomhed du driver, og hvor stor en købekraft I har. Som mindre virksomhed kan du nu få købekraft som en stor virksomhed til gavn for både ledelse og medarbejdere. Spar i både kantinen, på brændstof og interiør - kort sagt rabatter, der rammer alle områder af din virksomhed.

Latest Articles

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Man behøver ikke at rejse jorden rundt, for at skabe uforglemmelige oplevelser. Fra strand til skov, fra østkyst til vestkyst - Tag på somm...

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere få mere økonomisk frihed med en fordelagtig bruttolønsordning, der gælder alt fra hardware til transporttilbud.

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

Optimér din virksomheds fremtid med en stærk markedsføringsplan for 2024. Med denne guide kan I skabe værdi, nå målgruppen og boost jeres s...