Partnersamarbejde

Placér dine marketingkroner det rigtige sted i krisetider - der hvor købsaktiviteten stiger!

Flere analyser viser, at årets første kvartal i 2022 har været hårdt for dansk e-handel, og andet kvartal har næppe været bedre. Derfor kigger mange virksomheder naturligvis på, hvor der kan skæres til, og her er marketingbudgettet én af de oplagte ting. Men er det nu klogt?

Skrevet af Line Gustafsson
Partnersamarbejde

Mere end halvdelen af danske e-handelsvirksomheder oplevede færre kunder end samme kvartal sidste år, for danskerne har fået færre penge mellem hænderne. Samtidigt er priserne blevet skyhøje på alt fra fragt og emballage til el og produktion, og den globale forsyningssituation lider stadig efter corona. Et sammensurium af mange alvorlige ting, der alle påvirker samfundet hårdt.

Tænk klogt når du oplever faldende salg

Når salget begynder at svigte, så kan det være nødvendigt at skære ned her og der, også i marketingbudgettet. Men dermed bliver det ekstra vigtigt at placere de resterende marketingkroner klogt og kigge i den retning, hvor den modsatte tendens opleves.

Hos Visma LogBuy har vi de seneste måneder oplevet stigende brugeraktivitet på fordels- og rabatportalen, og mange partnere er ekstra glade i denne tid for den forretning, der stadig kommer på normalt eller endda højere niveau. Vi så en stigning i brugeraktiviteten fra februar til maj 2022, hvor antallet af aktive brugere steg med godt 11 %, og portalen havde over en halv million logins bare i maj måned. Rabatter er eftertragtede, når priserne stiger, og det mærkes på interessen fra vores kunder. Læs blogindlægget her: https://blog.logbuy.dk/inspiration/rabatter-og-tilbud-er-populaere-i-tider-med-prisstigninger 

Se herunder udviklingen inden for e-handel indtil Q1 2022 samt udviklingen af logins hos Visma LogBuy til og med maj 2022.

Pricerunner-e-handel-index

LogBuy-brugerlogins

Vil du have adgang til 400.000 købestærke brugere?

Vi lytter meget til, hvad vores kunders medarbejdere efterspørger, og søger altid at finde nye partnere, der matcher efterspørgslen. Har du en webshop, butik, spisested, klinik eller andet, som du tænker kunne være relevant på vores platforme, så tøv ikke med at kontakte os for en snak, så kigger vi på, om der kunne være et match.


Kilder:
https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2022/maj/dansk-e-handel-ramt-af-salgsdyk-og-tarnhoje-omkostninger-er-festen-forbi/ 

https://detailwatch.dk/article14033021.ece#:~:text=E%2Dhandelsindexet%20m%C3%A5ler%20danske%20e,med%20samme%20kvartal%20i%202021