Tips!

Priserne stiger: Her kan du spare penge i hverdagen

Vi oplever lige nu prisstigninger i samfundet på rigtig mange varer grundet alt det, der sker og er sket i verden. Brændstof, madvarer, byggematerialer, biler, gas og meget andet. Det påvirker vores daglige økonomi, og muligheden for at spare selv små beløb i hverdagen får større betydning. Vi har samlet et udvalg af rabataftaler på dagligdagens fornødenheder, hvor der er mange penge at hente.

Skrevet af Line Gustafsson
Rabatter Tips

Rabat på brændstof og værkstedsregninger til bilen

Har du en eller flere biler i husstanden, som I er afhængige af hver dag, så er der penge at spare ved at oprette brændstofkort hos Shell eller Q8. Hos Q8 sparer du desuden også på bilvask. Skal du have bilen på værksted eller have skiftet til sommerhjul, så kan du få rabat hos alle Quickpoints værksteder samt hos Euromaster.

Rabat på alt til mobilen

Mobiltelefoner kan ingen af os undvære, og der er rabat at hente på abonnementet hos både Eesy, OiSTER og Telmore. Du kunne også overveje at købe en istandsat iPhone hos Swappie fremfor en helt ny eller få rabat på køb af ny hos Samsung eller Apple. Under alle omstændigheder kan det betale sig at passe godt på sin telefon, da det er dyrt at købe ny, så overvej skærmbeskyttelse fra Panzerglass eller et godt cover fra Mobilcovers.dk.

Rabat på tøj og sko

Er budgettet til tøj og sko ikke så stort, så er det guld værd at kunne købe det nødvendige med rabat. Vi har mange gode rabataftaler med budgetvenlige butikker, du finder bl.a. masser af basistøj til hele familien hos Teeshoppen.dk, H&M og Zalando.

Husk, at der generelt er penge at spare inden for mange forskellige kategorier på Visma LogBuy. Du kan fx spare 500 kr. på din første elregning ved at skifte energiselskab til Norlys, få rabat på måltidskasser hos fx Aarstiderne, HelloFresh og RetNemt, eller rabat på alt til haven hos Havehandel.dk.

Alle links til rabataftalerne går til Visma LogBuys rabat- og fordelsportal, som kræver login gennem din arbejdsplads. Har du ikke det, kan du læse mere om det her.