Skip to content
Back to Blog
HR

Rabatter og medlemsfordele er blevet mere populære under krisen

Dine medarbejdere elsker rabatter, der batter. LogBuys rabatportal giver unik adgang til et univers af tilbud på alt fra benzin og dagligvarer til ferier og forsikringer.

En familie på to voksne og to børn sparer i gennemsnittet 17.000 kroner årligt ved at bruge rabatter og fordele med Visma LogBuy. Læs mere her.

Hvorfor hitter rabatter og medlemsfordele?

En større undersøgelse fra TV2 viser, at danskerne skærer naturligt ned på forbruget som følge af inflationens stigende priser. I langt højere grad opsøger danske forbrugere tilbudsskifte, rabatter og medlemsfordele i jagten på at få pengene til at række længere.

De adspurgte danskere svarer, at det især er dagligvarer, benzin, tøj og ferier, som de har skåret ned på. Her søger forbrugerne alternative løsninger for at opretholde den levestandard, som de har været vant til.

Netop på disse områder kan medarbejderne få en stor besparelse, hvis deres arbejdsplads er tilknyttet en rabatportal som LogBuy. Det giver virksomhedens medarbejdere attraktive rabataftaler og fordele på mange af de ting, de har mest brug for i hverdagen.

Herunder kan du læse mere om, hvor meget der er at spare for medarbejdere med en rabatportal.

En årlig besparelse på 16.690 kr. for en familie

En beregning fra Nykredit viser, at der årligt er mange tusinde kroner at spare på dagligvarer, elektronik, forlystelser, koncerter, ferier og forsikringer med LogBuy.

Beregningen viser nemlig, at en familie med to voksne og to børn i gennemsnit opnår en årlig besparelse på 16.690 kroner. Samtidig sparer en enlig voksen 10.630 om året.

Besparelser på dagligdagsprodukter ligger øverst på listen over de personalegoder, som medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgiver. Som virksomhed kan personalegoder som daglige indkøb gennem LogBuy altså med til at skabe gladere medarbejdere og øge produktiviten.

Hvad er LogBuy?

LogBuy er Danmarks førende medarbejderportal, der tilbyder en bred vifte af fordele og rabatter fra mere end 2800 brands og virksomheder. Med LogBuy kan medarbejderne spare penge på varer og services, som de normalt køber til fuld pris.

LogBuy er kendt for at tilbyde attraktive rabatter på alt fra måltidskasser, oplevelser, mobilabonnementer til renovering af hjemmet og haven.

Som virksomhed kan du tilmelde dine medarbejdere LogBuy, så de kan drage fordel af de mange fordele og rabatter. På den måde kan du både øge medarbejdernes tilfredshed og loyale tilknytning til virksomheden samt hjælpe dem med at spare penge på dagligdagsprodukter.

LogBuys koncept kan derfor hjælpe virksomheder med at fastholde deres dygtige medarbejdere ved at øge deres engagement i hverdagen gennem eksklusive fordele.

Rabatter på alt fra alarmer til arrangementer

Ifølge TV2’s undersøgelse svarer 29%, at de særligt har kunnet mærke de stigende priser på brændstof. Derfor har LogBuy indgået flere aftaler, der kan lette brændstofsudgifterne i familiens budget.

I mange husstande er familier dagligt afhængige af en eller flere biler. Det betyder, at der er mange penge at spare med et brændstofkort hos Shell, Circle K og Q8. Circle K og Q8 giver endda også rabat på bilvask. Når bilen også trænger til en tur på værksted, får du med LogBuy også rabat på værkstedsbesøg hos Quickpoint eller Euromaster.

Selvom budgettet er skrumpet i takt med inflationen, er tøj et område som bestemt børnefamilierne ikke kan undvære. Derfor kan det være guld værd med gode rabatter på tøj og sko. Som medlem hos LogBuy har du adgang til lang række onlinebutikker med lækkert basistøj til hverdagen.

Spar penge hos butikker som Teeshoppen.dk, H&M og Zalando.

Mange prioriterer ferie - trods krisetider

Selvom ferier og rejser ikke er en absolut nødvendighed, er det alligevel noget, som danskerne prioriterer. Særligt efter en lang periode med corona, hvor det ikke var muligt at rejse.

Kun 12% af de adspurgte danskere har svaret, at de stigende priser har fået dem til at droppe rejserne til udlandet. Det betyder, at der stadig er rigtig mange, som prioriterer rejser på trods af et trængt husholdningsbudget.

Hvis du planlægger din næste ferie, er der gode besparelser at hente på både flybilletter, hoteller og udlejningshuse med LogBuy.

Uanset om du er til storbyrejser eller badeferie, vil nedsatte flybilletter vække begejstring. LogBuy samarbejder bl.a. med Norwegian og Qatar Airways, der giver billigere billetter på vores rabatportal. Derudover findes tilbud på billeje samt færgeture.

En ting er selve flybilletten, men når du kommer frem til drømmedestinationen, uanset om det er i Danmark eller på den anden side af jorden, vil man gerne føle sig hjemme. Derfor får du også rabataftale på Hotels.com, Novasol, Apollo, Sunweb og en masse andre, der udlejer tusindvis af ferieboliger i hele verden.

Undersøg mulighederne for personalegoder på din arbejdsplads

Hvis din arbejdsplads endnu ikke har adgang til LogBuys rabatportal, bør du hive fat i den nærmeste HR-ansvarlige. Besparelser er en rar tryghed for medarbejderne i disse krisetider, når pengene ikke rækker så langt, som de plejede at gøre.

LogBuy kan også være en strategi for virksomheden til at fastholde og tiltrække værdifulde medarbejdere. Det sker ved at tilbyde sine medarbejdere en lønpakke med omfattende personalegoder, som kan opnås gennem LogBuys eksklusive rabat univers.

LogBuy er din genvej til gode rabatter og medlemsfordele, som kan gøre en stor forskel i medarbejdernes økonomi. Uanset om de er på jagt efter billige flybilletter eller nedsatte priser på tøj og sko, så kan du finde det på LogBuys rabatportal.

 

 

 

Latest Articles

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Sommerferie i Danmark: Nationale Perler og Kulturelle Udflugter

Man behøver ikke at rejse jorden rundt, for at skabe uforglemmelige oplevelser. Fra strand til skov, fra østkyst til vestkyst - Tag på somm...

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Optimér jeres medarbejderfordele med en Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere få mere økonomisk frihed med en fordelagtig bruttolønsordning, der gælder alt fra hardware til transporttilbud.

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

En komplet guide til markedsføringsplanlægning og budgettering

Optimér din virksomheds fremtid med en stærk markedsføringsplan for 2024. Med denne guide kan I skabe værdi, nå målgruppen og boost jeres s...