Spar penge

Rabatter og tilbud er populære i tider med prisstigninger

Danskerne har fået færre penge mellem hænderne i takt med de mange prisstigninger i samfundet grundet inflation og krig. Undersøgelser viser, at detailhandlen ser et forholdsvis stabilt forbrug trods prisstigningerne, hvilket betyder, at forbrugerne trods alt køber for det samme, som de plejer, men får færre varer med hjem.

Danskerne har altså ikke sat forbruget ned i detailhandlen trods færre penge på kontoen, men det kan betyde, at der spares på luksusvarer og større køb, og også at rabatter får større betydning.

Skrevet af Line Gustafsson
Rabatter Nyheder

Mulighed for rabat er eftertragtet

Prisstigningerne betyder, at muligheden for rabatter bliver mere attraktiv. Man får mere for pengene, eller får i det mindste varerne til samme pris som før. Visma LogBuy, som er Danmarks største rabat- og fordelsportal, har set en stigning i brugeraktiviteten fra februar til maj 2022, hvor antallet af aktive brugere steg med godt 11 % og med over en halv million logins på portalen i maj. Der klikkes desuden på flere deals pr. bruger i maj end de foregående måneder.

De mest populære rabatpartnere er en god blanding af tøj/sko, rejser og elektronik, men også oplevelser ligger højt på listen. Så kan man få rabat, så er der for mange stadig råd til hygge, sommerferie og lidt nyt i ny og næ.

Rabat på benzin og billeje hitter også

Andre populære søgninger på Visma LogBuys rabatportal er rabat på benzin og diesel, maling, måltidskasser og vin. Men også billeje er populært, da biludlejningsfirmaerne har svært ved at skaffe biler, og derfor er det blevet dyrere at leje bil til fx sommerferien.

Vil du vide, hvordan du får adgang til Visma LogBuy, så klik her

Er du allerede bruger af Visma LogBuy, så kan vi anbefale at installere vores Fordelsknap i din browser, så du ikke går glip af rabatterne. Find den her!

Kilder:

https://www.berlingske.dk/business/flere-prisstigninger-i-detailhandlen-ventes-forude

https://politiken.dk/rejser/art8735936/I-%C3%A5r-bliver-det-markant-dyrere-at-leje-en-bil-p%C3%A5-ferien