Er du nysgerrig?

Prøv Business gratis i 14 dage

Vi er så sikre på, at du vil få glæde af Visma LogBuy Business, at vi gerne vil forære dig de første 14 dage helt gratis og uforpligtende. Eneste krav er, at du har en virksomhed, eller står for indkøb på din arbejdsplads.

Vær opmærksom på, at dette er vores nye B2B-indkøbsportal, som udelukkende henvender sig til dig, der køber ind til din virksomhed. 

Abonnement til Visma LogBuy Business koster normalt 199 kr. ex. moms, men vi fakturerer ikke noget, før vi har talt med dig, så du kan roligt prøve de 14 gratis dage uden at frygte at være bundet af noget. Vi kontakter dig i perioden for at høre, hvad du synes om det. 

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen herunder, så opretter vi hurtigt en adgang til dig, så du med egne øjne kan se de mange rabataftaler, som alle er relateret til det at drive en virksomhed. Vi kontakter dig inden prøveperiodens udløb for at høre, hvad du synes. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer.

Få en smagsprøve!

Opret dig som kunde og prøv de første 14 dage gratis

Har du lyst til at se, om Visma LogBuy Business er noget for dig og din virksomhed, så vil vi gerne forære dig 14 dages adgang helt gratis og uforpligtende

Normalpris: 199 kr. pr. måned ex. moms.

Udfyld formularen og du vil modtage login til portalen. God fornøjelse!